-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tinkamai Helovino nuotaikai sukurti – šių metų siaubo filmų TOP 5

Ir šiemet, kas spėjo kino teatruose, o kas – filmų transliavimo platformose, pristatyta nemažai siaubo filmų. Artėjant šiurpiausiai metų nakčiai kviečiame susipažinti su pramogų svetainės „Thrillist“ išrinktais penkiais šių metų geriausiais (kol kas).

5. „Swallow“

Keistai linksma ir tyliai šiurpi istorija, kaip ją apibūdino Thrillist.com, apie neva laimingą namų šeimininką, staiga nusprendusią imtis naujo hobio – mažų namų apyvokos daiktų ryjimo.

Nenuspėjama ir vizualiai įspūdinga pasakėčia nebūtų tokia, jei ne stiprus pagrindinės filmo žvaigždės Haley Bennett pasirodymas. O jo praleisti tikrai negalima.

VIDEO: Filmo „Swallow“ anonsas

4. „La Llorona“

Populiari Lotynų Amerikos legenda, perpasakota istorijoje apie mirštantį diktatorių, namuose įstrigusi su šeima ir darbuotojais, lauke vykstant protestams. Kai atrodo, kad šeimai jau niekas nebepadės, ranką ištiesia paslaptingai pasirodžiusi nauja tarnaitė.

Tai – nuostabus, stiprus ir protą praskaidrinantis siaubo filmas iš Gvatemalos, pretenduojantis tapti geriausiu šių metų šio žanro pavyzdžiu.

VIDEO: Filmo „La Llorona“ anonsas

3. „Platforma“

Du vyrai kalėjimo kamerą primenančioje erdvėje. Maistas jiems tiekiamas specialia kasdien juos „aplankančia“ platforma. Tačiau jo užtenka ne visiems. Kas gali nutikti?

„Platforma“ – „Saulėlydžio zonos“ lygio mokslinės fantastikos juosta su tamsiais psichologinių siaubo trilerių elementais, pilna aštrių socialinių komentarų. Be to, ji ganėtinai keistai linksma.

VIDEO: Filmo „Platforma“ anonsas

2. „Color Out Of Space“

Kaip rašo Thrillist.com, jau seniai nebuvo geros siaubo ir fantastikos rašytojo H.Ph.Lovecrafto kūrinio adaptacijos. Tačiau šis filmas kitus jo šedevrus („Re-Animatorius“, „From Beyond“) į kino ekranus perkėlusį režisierių Stuartą Gordoną verčia didžiuotis.

„Color Out Of Space“, kuriame vaidina ir Nicolas Cage’as, pasakoja apie iš pažiūros normalią amerikiečių šeimą, apkrėstą keisto meteorito.

Filmo režisieriui Richardui Stanley ir jo komandai pavyko atskleisti geriausius H.Ph.Lovecrafto tamsių istorijų aspektus, juos papildžius savais.

VIDEO: Filmo „Color Out Of Space“ anonsas

1. „Nematomas žmogus“

Klasikinė rašytojo H.G.Wellso istorija, virtusi moderniu pasakojimu kino ekrane, kuriam kažkaip pavyko išvengti panašius filmus kamavusių problemų.

Puikiai šioje juostoje pasirodė ir aktorė Elisabeth Moss, suvaidinusi nuo smurtaujančio vaikino pabėgti ketinančią moterį, vėliau supratusią, jog jis vis dar ją persekioja. Persekioja, bet kiti tuo netiki, nes buvęs mylimasis – nematomas.

Įtempto ir sumanaus siužeto, kupinas įdomių ir įsimintinų veikėjų – ne veltui „Nematomas žmogus“ vadinamas vienu geriausiu šių metų siaubo filmų.

VIDEO: Filmo „Nematomas žmogus“ anonsas

TAIP PAT SKAITYKITE: Šiurpūs filmo „Rozmari kūdikis“ prakeiksmo įrodymai: vien aukų skaičius daug ką pasako

S.Kingą „Švytėjimą“ sukurti įkvėpęs viešbutis iš išorės ne toks ir baisus: šiurpesni dalykai dėjosi viduje

VIDEO: Šiurpūs filmo „Rozmari kūdikis“ prakeiksmo įrodymai: su filmavimu susijusių tragedijų TOP 5

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius