-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Zelenskis vaizdo skambučiu kalbėjosi su M.Kunis ir A.Kutcheriu: dėkojo už paramą

Ukrainos prezidentas Vomodymyras Zelenskis suorganizavo vaizdo pokalbį su Ukrainoje gimusia Mila Kunis ir jos vyru Ashtonu Kutcheriu. Jis padėkojo už tai, kad pora surinko daugiau nei 35 mln. dolerių Rusijos invazijos aukoms.
Mila Kunis ir Ashton Kutcher
Mila Kunis ir Ashton Kutcher / Socialinių tinklų ir Scanpix nuotr.

Prezidentas Volodymyras Zelenskis pagyrė Milą Kunis ir Ashtoną Kutcherį už tai, kad jie surinko apie 35 mln. dolerių paramą pabėgėliams iš karo draskomos Ukrainos, rašo „Daily Mail“.

Sekmadienį, kai, naujausiais Jungtinių Tautų duomenimis, pabėgėlių iš Ukrainos skaičius viršijo 3,2 mln., 44 metų Ukrainos prezidentas suorganizavo vaizdo pokalbį su įžymybių pora ir aptarė jų darbą.

44 metų A.Kutcheris ir 38 metų M.Kunis, gimusi Černivcuose, Ukrainoje, kovo 3 d. įkūrė „GoFundMe“, skirtą San Fransiske įsikūrusioms bendrovėms „Flexport“ ir „Airbnb“ finansuoti. „Flexport“ yra krovinių gabenimo įmonė, gabenanti prekes pabėgėliams visoje Europoje, o „Airbnb“ suteikia jiems nemokamą trumpalaikį būstą.

Prezidentas tviteryje išsakė pagiriamuosius žodžius šiai porai ir parašė, kad jie vieni pirmųjų sureagavo į šalies sielvartą: „Jie jau surinko 35mln. dolerių ir siunčia juos „Flexport“ ir „Airbnb“, kad padėtų pabėgėliams.“

Savo žinutę jis užbaigė užrašydamas: „Dėkingas už jų paramą. Imponuoja jų ryžtas. Jie įkvepia pasaulį. #StandWithUkraine.“

A.Kutcheris sekmadienį per tviterį persiuntė politiko žinutę, kurioje buvo pavaizduota nešiojamojo kompiuterio nuotrauka. Joje su V.Zelenskiu besikalbanti pora. M.Kunis taip pat paskelbė šią nuotrauką tvirteryje, bet nepridėjo jokio prierašo.

V.Zelenskis pirmadienį paskelbtame pareiškime taip pat teigė, kad Ashtonas ir Mila yra „žvaigždžių pora, kuri nuoširdžiai tiki mumis, mūsų pergale, mūsų ateitimi“.

„Padėkojau jiems mūsų žmonių, mūsų visų vardu. Tai geras rezultatas vienai mūsų draugų porai Amerikoje“, – sakė V.Zelenskis.

Dėkingas vadovas pridūrė: „Dirbame tam, kad visas pasaulis taptų mūsų draugais“.

Primename, kad aktorių pora kovo pradžioje išplatino jautrų vaizdo įrašą, kuriame pasidalijo mintimis apie įvykius.

Mila Kunis kalbą pradėjo sakydama, kad nors ji save vadina išdidžia amerikiete, persikėlusia gyventi į JAV dar tada, kai buvo vaikas, šiandien ji „labiau nei bet kada didžiuojasi, kad yra ukrainietė“.

„O aš labiau nei bet kada didžiuojuosi, kad esu vedęs ukrainietę“, – pridūrė Milos vyras Ashtonas Kutcheris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius