-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 05

„Sel“ koncertas Klaipėdoje: Egidijaus Dragūno meilės išpažintis sūnui Deividui, Eleonorai ir tūkstantinei gerbėjų miniai

Prieš porą metų grandiozinį šou Klaipėdos vasaros estradoje surengęs Egidijus Dragūnas penktadienį su grupe „Sel“ vėl sulaukė gerbėjų antplūdžio: estrada buvo sausakimša. Likus kelioms valandoms iki koncerto „Sel Grand Show 2013“, kuris estradoje prasidėjo apie 23 val., buvo parduota 12 500 bilietų – maždaug tiek, kiek čia ir telpa. Tūkstančiai žmonių būriavosi eilėje, nusidriekusioje iki pat Liepojos plento. Nepatekusieji į estradą koncerto klausėsi už tvoros.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas Klaipėdos vasaros estradoje žiūrovus pakėlė ant kojų. / Ugnės Jasinskaitės/Žmonės.lt nuotr.

Grupės „Sel“ pasirodymą Egidijus Dragūnas pradėjo fejerverkų salvėmis ir viena naujausių savo dainų „Lyja“. Koncerte nuskambėjo ne vienas naujas kūrinys, kuris, kaip skelbiama, bus rudenį dienos šviesą išvysiančiame albume. Žiūrovai koncerte nesėdėjo – minia šoko nuo pat pirmųjų mėgstamos grupės akordų.

Su E.Dragūnu į sceną lipo „Electronic I“ vokalistas, Justė Arlauskaitė-Jazzu. Daina „Lyja“, jau spėjusi tapti šios vasaros hitu, skambėjo ir koncertui baigiantis.

Gerbėjui – pažadas nusivežti į Paryžių

Gerai nusiteikęs E.Dragūnas bendravo su publika – miniai metė kamuolį su savo parašu. Laimingajam žadėjo kelionę į Paryžių. „Pagavęs kamuoliuką keliaus su manimi į Paryžių. Arba Berlyną. Nesvarbu. Bet Paryžius yra meilės miestas“, – žadėjo dainininkas.

„Noriu paminėti ir savo du labiausiai mylimus žmones. Pirmasis – sūnus Deividas. Aš jo klausiau, ar eis su manim į koncertą. O jis: ką aš ten veiksiu. Pakvieskime visi kartu Deividą čia“, – ragino publiką „Sel“ lyderis. Kita E.Dragūno meilė – Eleonora Sebrova – drauge su juo dainavo viso koncerto metu.

Andriaus Pelakausko nuotr./Eleonora Sebrova
Eleonora Sebrova

Dar iki koncerto „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas žadėjo, kad tai bus didžiausias ir galingiausias iki šiol vykęs lietuviškas šou. Prieš dvejus metus jo surengtą koncertą stebėjo pilna estrada žiūrovų, o koncerto įrašą Youtube.com svetainėje peržiūrėjo šimtai tūkstančių „Sel“ gerbėjų. 

Pastaraisiais metais merdinčioje Klaipėdos vasaros estradoje šią savaitę sumontuota didžiulė scena. Pats E.Dragūnas tikino, kad koncertui ruošėsi beveik pusmetį – parinkta geriausia technika, vizualizacijos. Tuo galėjo įsitikinti ir žiūrovai, suvažiavę iš visos Lietuvos. Į Klaipėdą pasižiūrėti koncerto penktadienio vakarą atvyko ir poilsiautojai iš Palangos bei Šventosios.

VIP tribūnoje – ir šou pasaulio atstovai

Bilietų kainos siekė nuo 39 iki 200 Lt. Brangiausiai kainavo bilietai vadinamojoje VIP zonoje. E.Dragūno įkurtas fondas prieš koncertą pora šimtų bilietų padovanojo vaikams.

Prie tūkstantinės žiūrovų minios prisijungė ir Egidijaus Dragūno kolegos atlikėjai. VIP zonoje būriavosi Oksana Pikul su bičiulėmis, vasarą Klaipėdoje apsigyvenusi Natalija Bunkė su vyru Danieliumi. Pasiklausyti „Sel“ dainų atėjo buvęs krepšininkas Eurelijus Žukauskas, aktorė, TV laidų vedėja Inga Jankauskaitė su vyru Mariumi Stračkaičiu, verslininkai Daina ir Antanas Bosai.

Andriaus Pelakausko/Žmonės.lt nuotr./Sel koncertas Klaipėdoje
„Sel“ koncertas Klaipėdoje

Susidarė spūstys

Po koncerto ties Klaipėdos vasaros estrada susidarė automobilių spūstys. Prieš koncertą dauguma vairuotojų automobilius paliko prie prekybos centrų, daugiabučių kiemuose. Automobiliais „Sel“ gerbėjai buvo apstatę Kazimiero bažnyčios teritoriją.

Pasibaigus koncertų į gatves plūstelėjo pėsčiųjų minia. Liepojos plente bei Herkaus Manto gatvėje susidarė ilgiausios eilės automobilių.

Po koncerto Egidijus Dragūnas surengė vakarėlį naktiniame klube.

Andriaus Pelakausko nuotr./Į sceną lipo ir Justė-Arlauskaitė Jazzu
Į sceną lipo ir Justė-Arlauskaitė Jazzu
Andriaus Pelakausko nuotr./Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius