Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 05

The Petebox koncerte organizatoriams teko raminti įsismarkavusius Egidijų Dragūną ir Tautvydą Barštį

Naktį iš penktadienio į šeštadienį sostinės menų fabrike „Loftas“ savo pasirodymą surengė vienas žymiausių pasaulio „beatboxerių“ – The Petebox. Lietuvoje jis vieši jau antrą kartą, pirmąjį savo pasirodymą dovanojo dar visai neseniai – birželį vykusio „Loftas Fest 2013“ metu. Tačiau ir šįkart, vėlyvą naktį, „Lofte“ The Petebox gerbėjų netrūko, o „ypatingų personų“ balkone koncerto laukė ir dainininkas Egidijus Dragūnas-Selas su bičiuliu verslininku Tautvydu Barščiu.
The Petebox
The Petebox / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Italų kilmės Australijoje gimusio brito The Petebox pasirodymai dėl savo energijos, netikėtų sprendimų ir pavydėtinos charizmos tiesiog prikausto publikos dėmesį. Tai paliudyti galėtų kiekvienas, savaitgalį pradėjęs Vilniuje su The Petebox ritmais.

Į koncertą susirinko minia The Petebox gerbėjų, tarp kurių – aktorius Audrius Bružas, dainininkai Vilius Alesius, Berta Timinskaitė, choreografas Šarūnas Kirdeikis ir kiti.

Tuo tarpu E.Dragūnas ir T.Barštys, belaukdami koncerto, nenustygo vietoje. The Petebox dar nė nepasirodžius scenoje, T.Barštys jau taškėsi putojančio vyno purslais ant susirinkusiųjų galvų, kol buvo sudrausmintas renginio organizatorių. Šiems teko raminti ir emocijų nesuvaldžiusį E.Dragūną.

Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas
Tautvydas Baratys
Tautvydas Barštys

The Petebox „Lofto“ scenoje pasirodė gerokai po vidurnakčio, jis koncerto lankytojų buvo pasitiktas itin audringomis ovacijomis.

Panašu, kad Vilnių Petebox prisimena itin gerai – noriai bendraudamas su publika jis pats priminė gerbėjams apie susitikimą „Loftas Fest 2013“ metu, pasirodymo metu demonstravo per kraštus trykštančią energiją, ekspresiją ir gerą nuotaiką.

Koncerto metu atlikėjas publikai dovanojo žinomiausius savo kūrinius, naudodamasis proga pristatė ir keletą naujų, dar mažai kam girdėtų.

The Petebox karjerą pradėjo BBC organizuojamose beatboxerių kovose. Jo pirmasis HD vaizdo klipas „YouTube“, kuriame jis interpretuoja „Pixies“ dainą „Where Is My Mind“, sulaukė daugiau nei 3 milijonus peržiūrų. Dabar jau ir kiti Pete klipai žiūrimi šimtus tūkstančių kartų, o atlikėjo koncertų grafikas yra perpildytas skrodžiant vieną žemyną po kito.

The Petebox
The Petebox

Žmonės.lt jau rašė, kad The Petebox žengė dar vieną svarbų žingsnį savo karjeroje – pasirašė sutartį su viena didžiausių atlikėjų agentūrų ITB, su kuria dirba tokie atlikėjai kaip Adele, Billy Idol, „Guns’n’Roses“, „Hot Chip“, Lenny Kravitz ir dešimtys kitų.

Geriausiu ir universaliausiu „beatboxeriu“ pasaulyje The Petebox pripažintas jau kelis kartus. Koncertuoti jį kviečia pasaulyje didžiausių muzikinių įvykių organizatoriai – nuo festivalio „Glastonbury“iki koncerto Maskvos Raudonojoje aikštėje.

The Petebox pasirodymas
The Petebox pasirodymas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius