Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 02 06 /20:46

Kur apsauga? Su Š.Jasikevičiumi ir D.Maskoliūnu apsistumdę sirgaliai vėliau lūkuriavo prie „Žalgirio“ rūbinės

Po „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ rungtynių „Siemens“ arenoje – konfliktas tarp svečių trenerių štabo ir vietos sirgalių. Vienas krepšinio gerbėjas agresyviai pastojo kelią į rūbinę po mačo kulniavusiam Šarūnui Jasikevičiui. Vyr. treneris nustūmė žiūrovą, o vėliau jį pamokė Darius Maskoliūnas. Tačiau netrukus įtartini sirgaliai atsidūrė šalia „Žalgirio“ rūbinės.
Po „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ rungtynių sirgaliai kibo prie trenerių
Po „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ rungtynių sirgaliai kibo prie trenerių / Youtube.com nuotr.

Kur apsauga? – natūraliai kyla klausimas stebint incidento vaizdo įrašą.

VIDEO: „Žalgirio“ trenerių štabo konfliktas su sirgaliais Vilniuje

Nors „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ mūšis tituluojamas principiniu, o šias dvikovas dažnai palydi vienokie ar kitokie sirgalių susirėmimai, tačiau šįkart varžovų komandos žaidėjai ir treneriai „Siemens“ arenoje žiūrovams buvo ranka pasiekiami.

Vienas iš kelią pastojusių žiūrovų įžūliai atkišo pirštą prieš Š.Jasikevičių. D.Maskoliūnas agresyviai drausmino sirgalių, piktai stabtelėjo ir Šaras, bet kiti trenerių štabo nariai malšino aistras.

Vis dėlto, kaip praneša „Žalgirio TV“ reporteris Rytis Kazlauskas, tie patys žiūrovai netrukus prisistatė prie „Žalgirio“ rūbinės. Anot žurnalisto, jie buvo akivaizdžiai išgėrę.

Basketnews.lt skelbia, kad kitas paklydęs sirgalius buvo užėjęs į „Žalgirio“ rūbinę, bet ten elgėsi nekonfliktiškai – pasveikino kauniečius su pergale. Tačiau greitai buvo išprašytas vėlokai prisistačiusios apsaugos. Apsauga išprašė ir su „Žalgirio“ trenerių štabu konfliktavusius gerbėjus, kurie nežinia kaip atsidūrė prie rūbinės.

„Žalgirio“ atstovai patvirtino, kad dėl saugumo užtikrinimo pažeidimų kreipsis į LKL. Toks atvejis per rungtynes „Siemens“ arenoje jau ne pirmas. Po pirmųjų 2016–2017 metų sezono rungtynių Vilniuje rudenį žiūrovai toje pačioje vietoje apstumdė „Žalgirio“ fizinio rengimo trenerį Justiną Grainį.

Ir tada „Žalgiris“ kreipėsi į LKL, bet, atrodo, išvados nebuvo padarytos. Pagal LKL nuostatus, už apsaugą atsakingas klubas.

„Lietuvos rytas“ nusamdė saugos tarnybą ARGUS. 24sek kreipėsi į saugos tarnybą ir gavo atsakymą: „Šiuo metu vykdomas vidinis tyrimas. Remiantis vidinio tyrimo išvadomis, bus numatyti koreguojamieji veiksmai ir jų įgyvendinimas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius