Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 03

Majamio moterų teniso finale – dviejų teniso gražuolių aimanos ir Viktorios Azarenko triumfas

Baltarusė Viktoria Azarenka antrą kartą karjeroje triumfavo Majamyje vykusiame WTA serijos teniso turnyro finale. „Sonny Ericsson Open“ finale aštuntoji planetos raketė 6:1, 6:4 įveikė į teniso elitą sugrįžusią rusę Mariją Šarapovą.
Victoria Azarenka ir Marija Šarapova
Victoria Azarenka ir Marija Šarapova / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Susitikimas truko vieną valandą ir 48 minutes. Paskutinį kartą Majamyje V.Azarenka nenugalima buvo prieš dvejus metus 2009-aisiais.

21-erių baltarusė laimėjo šeštąjį titulą savo karjeroje ir kitą savaitę WTA reitinge pakils į aukščiausią karjeroje šeštąją poziciją.

Nepaisant nesėkmės, rusė M.Šarapova pirmadienį jau įsiverš į dešimties geriausių planetos tenisininkių WTA reitingą.

„Puikiai sužaidžiau pirmąjį setą, tačiau Marija yra kovotoja ir nepasidavė iki galo. Tiesiog manau, kad šiandien pasirinkau gerą taktiką, kuri varžovei buvo neįkandama. Žinote, aš labai pasikeičiau ir dabar mėgaujuosi kiekviena akimirka teniso kortuose“, – po triumfo kalbėjo V.Azarenka.

M.Šarapova į Majamio teniso turnyro finalą pateko trečią kartą karjeroje ir visus tris kartus pralaimėjo.

„Aš esu labai nusivylusi, kad patekau į finalą, bet ir vėl nesugebėjau jo laimėti. Victoria žaidė geriau ir nusipelnė šio titulo labiau už mane. Šiai dienai ji geresnė“, – teigė M.Šarapova, kuri mače suklydo 43 kartus.

Kaip ir buvo galima tikėtis, šiame finale žiūrovai klausėsi abiejų finalisčių aimanas, mat tiek M.Šarapova, tiek V.Azarenka pasižymi itin garsiais šūksniais po kiekvieno atmušto kamuoliuko.

Vyrų dvejetų finale Indijos duetas Makeshas Bhupathi ir Leanderis Paesas 6:7, 6:2, 10:5 nugalėjo baltarusį Maxą Mirnyi ir kanadietį Danielį Nestorą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius