Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
05 04

Atostogų metu Ispanijoje lietuvį negailestingai „išdūrinėjo“ jo mergina: pasirodo, buvo kitas

Galėtum parašyti apie keliones po kaimynines šalis, pasiūlė man vienas pažįstamas, juk įdomu sužinoti, kas vyksta pas kaimynus. Būtų dar geriau, jei parašytum, kaip jiems nesiseka, kur jie susimauna, sakė man, tai lietuviams patinka. Kaip taip galima, turėjau pasipiktinti, normalūs žmonės visiems turi linkėti sėkmės, bet nepasipiktinau. Kodėl? Nes ir aš esu lietuvis, ir aš, būna, pasidžiaugiu, kai kitiems sekasi blogiau nei man. Ir, beje, dėl tokio požiūrio per daug save plakame – esu girdėjęs, kad net vokiečiams šis jausmas yra artimas ir jei jau sąžiningi vokiečiai taip griešija mintimis, tai mums, žinokite, toks požiūris yra paties Dievo lieptas.
Atostogų metu Ispanijoje lietuvį negailestingai „išdūrinėjo“ jo mergina
Atostogų metu Ispanijoje lietuvį negailestingai „išdūrinėjo“ jo mergina / „15min“ fotomontažas

Kai jau išsiaiškinome, kad ne mes vieni tokie nekokie, eikime prie kaimynų. Tiesa, čia yra problemėlė – keliauti po Lietuvos kaimynes yra geriausia vasarą, o kadangi ji dar tik žengia pirmuosius žingsnius, šiemet jose (išskyrus Rygos oro uostą) dar nespėjau pabuvoti.

Ką daryti? Pažiūrėti į reikalus kūrybiškai. Kokie dar kraštai, atmetus teritorinę kaimynystę, yra artimi lietuviui? Šaunu į pirmą ir pataikau – tai aišku, kad Ispanija. Lietuviai ją yra taip pamėgę, kad, nepaisant jos tolumo, moraline prasme ji yra daugiau nei kaimynė. Pakalbėkime šiek tiek apie ją ir mano kelionines nesėkmes joje.

Dėl santykių neprogresavimo buvau itin prastos emocinės būklės.

Jau esu pasakojęs, kaip po Ispaniją keliavau su savo amerikiete mergina ir kaip ilgai, po ilgo nesimatymo, ji prie manęs pratinosi – mūsų dviejų savaičių kelionei persiritus į antrą pusę, mano mergina buvo mano tik teorine to žodžio prasme. Ir kai viduryje kelionės pasiekėme Ispanijos pietuose esančią Malagą, dėl santykių neprogresavimo buvau itin prastos emocinės būklės ir klausinėjau savęs, ką aš išvis čia su ja veikiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius