Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabangių kelionių ekspertė nepataria rinktis 5 žvaigždučių viešbučio – ar žinote, kodėl?

Prabangių kelionių ekspertė atskleidė, kodėl, jos nuomone, penkių žvaigždučių viešbučiai yra ne tik pinigų švaistymas, bet ir gali sugadinti jūsų atostogas.
Viešbutis Paryžiuje
Viešbutis Paryžiuje / 123RF.com nuotr.

Planuojant išvyką, gali atrodyti, kad išleisti papildomi pinigai garantuos įsimintinesnius įspūdžius. Tačiau, pasak kelionių žurnalistės Monicos Humphries, kuri yra gyvenusi daugelyje prabangių apgyvendinimo įstaigų, tai gali pakenkti jūsų kelionės malonumui, rašoma thesun.co.uk

Ji mano, kad jei nesiruošiate apsistoti ilgesniam laikui, penkių žvaigždučių viešbutis tiesiog nevertas tokios kainos.

Monicos nuomone, trumpalaikė viešnagė neleis jums maksimaliai išnaudoti apgyvendinimo paslaugų, kurioms tiek daug išleidote.

Ji sakė Insider: „Norint pasinaudoti viskuo, už ką mokate, reikia laiko. Tuo tarpu daugumos viešbučių registracijos laikas prasideda apie 16 valandą, o išvykimo laikas paprastai būna apie 11 valandą ryte“.

Esmė ta, kad mokėdami už prabangų kambarį galite praleisti daugiau laiko viešbutyje ir mažiau laiko tyrinėti naująją kelionės vietą.

Monica tęsė: „Paprastai naujuose miestuose apsistoju penkių žvaigždučių viešbučiuose, todėl kiekvienas sprendimas tampa vis sudėtingesnis. Ar leisti laiką mėgaujantis brangiu viešbučiu, kuriam išleidau šimtus dolerių? O gal tyrinėti naują vietą, kurioje galbūt greitai daugiau nebesilankysiu?“

Penkių žvaigždučių įvertinimas gali būti ne toks jau vertas dėmesio, ypač jei tai yra internetinė apžvalga. Apdovanojimus pelnęs kelionių rašytojas Brandonas Presseris sakė, kad vietos, kurios tokiose svetainėse kaip TripAdvisor gauna aukščiausius įvertinimus, greičiausiai nėra siūlančios unikalią patirtį.

Jis sakė ieškantis tokių vietų, kuriose kai kuriems žmonėms gali nepatikti apsistoti vien dėl to, kad tai nėra tipiškas viešbutis.

B.Presseris sakė „Bloomberg“: „Asmeniškai aš, užsisakydamas viešbutį pagal atsiliepimus ir informaciją, ieškau šiek tiek kontroversijos. Noriu, kad devyni iš dešimties žmonių pagirtų viešbutį, o dešimtasis jo visiškai nekęstų. Iš to susidarau nuomonę, kad tai nėra nuobodus, o kaip tik – įsimintinas viešbutis.“

Kelionių žurnalistas Michaelas Gebickis rekomenduoja pasidomėti keturių žvaigždučių viešbučių atsiliepimais, nes juose dažnai pateikiamas sąžiningesnis viešbučio įvertinimas. Jis taip pat teigė, kad penkių žvaigždučių viešbučių atsiliepimai gali atrodyti taip, tarsi apžvalgininkas tikisi kažko mainais, tad nėra aišku, ar jam iš tikrųjų patiko patirtis.

Kaip žurnalistas teigė laikraščiui „Sydney Morning Herald“, „penkių žvaigždučių apžvalgos paprastai būna nuobodžios, todėl kyla klausimas, ko iš to nori rašytojas. Ar jie tikisi, kad kitos viešnagės metu jiems bus suteiktas geresnis kambarys, geresnė vieta lėktuve? Per daug atsiliepimų apie penkių žvaigždučių viešbutį atrodo įtartinai ir žmonės juos ignoruoja. Keturių žvaigždučių apžvalgos yra sąžiningesnės“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius