Dabar populiaru

Receptai pagal ingredientą „Pipirai“

Barbekiu padažas

Barbekiu padažas (6 asm.)

Į atskirą dubenį supilkite pomidorų padažą ir soją. Gerai išmaišykite. Berkite visus sausuosius prieskonius ir padažą gerai išmaišykite, jei turite, pagardinkite dūmo skonio aromatu. Padažas puikiai tiks burgeriams, kiaulienai, jautienai, vištienai....
Barbekiu glazūra šonkauliukams

Barbekiu glazūra šonkauliukams (4 asm.)

Į atskirą virimui skirtą puodą sudėkite visus glazūros ingredientus. Virkite ant nedidelės ugnies iki tiršto padažo konsistencijos maždaug 30 minučių. Paruoštu padažu aptepkite jau pamarinuotus ir kiek pakeptus kiaulienos šonkauliukus, tuomet juos į...
Griliuje kepti glazūruoti kiaulienos šonkauliukai

Griliuje kepti glazūruoti kiaulienos šonkauliukai (4 asm.)

Į atskirą indą suberkite visus mėsai marinuoti naudojamus sausuosius prieskonius ir įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Išmaišykite. Prieskonius su aliejumi įtrinkite į šonkauliukus. Uždengtą mėsą palikite marinuotis mažiausiai pusė valandos, tač...
Spagečiai su lašiša ir cukinijomis

Spagečiai su lašiša ir cukinijomis (4 asm.)

Gerai įkaitinti keptuvę su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Sudėti smulkiai supjaustytą lašišą, šiek tiek apkepti. Susmulkinti svogūnus, sudėti į keptuvę ir apkepti kol ims tapti skaidrėti. Gerai sukapoti svogūno galvutes. Keptuvėje lašišą ir svogūnus...
Tortilija su vištiena ir dzadzikio padažu

Tortilija su vištiena ir dzadzikio padažu (6 asm.)

Vištiena Vištienos krūtinėlę supjaustykite juostelėmis. Iš vienos krūtinėlės pusės išeina maždaug 4 juostelės (pernelyg plonai nepjaustykite, kad kepant neišsausėtų). Vištienos krūtinėlę sumaišykite su smulkintu česnaku, nutarkuota citrinos žievele,...
Šašlykai granatų sulčių marinate

Šašlykai granatų sulčių marinate (6 asm.)

Supjaustykite mėsą vidutinio dydžio gabaliukais, svogūnus – žiedais, prieskonius sutrinkite trintuvėje. Mėsą sudėkite į indą, suberkite prieskonius ir svogūnus bei viską gerai permaišykite. Supilkite į mėsą granatų sultis ir gerai viską permaišykite,...
Jautienos didkepsniai medaus ir aitriųjų paprikų marinate

Jautienos didkepsniai medaus ir aitriųjų paprikų marinate (3 asm.)

Nuplaukite aitriosios paprikos ankštį, išimkite sėklytes kartu su baltomis plėvelėmis ir supjaustykite mažais kubeliais. Nulupkite imbierą ir jį smulkiai sutrinkite arba sukapokite. Nulupkite česnaką ir supjaustykite mažais kubeliais. Aliejų gerai iš...
Ant grotelių keptos bulvės

Ant grotelių keptos bulvės (4 asm.)

Bulves nuplaukite ir sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite maždaug 8 min. Tada nusunkite. Kai atvės, perpjaukite pusiau, sudėkite į dubenį, užpilkite aliejų, užberkite druskos, pipirų ir išmaišykite. Kepkite ant įkaitintų grotelių, kol graž...
Ant grotelių kepti baklažanai

Ant grotelių kepti baklažanai (4 asm.)

Baklažanus nuplaukite ir perpjaukite pusiau ir peiliu padarykite įpjovas minkštime. Dubenėlyje išmaišykite aliejų, juoduosius ir kajeno pipirus, druską, pusę susmulkinto rozmarino. Šiuo mišiniu įtrinkite baklažanų minkštimą ir palikite pasimarinuoti...
Ant grotelių kepta nugarinė su troškintomis daržovėmis

Ant grotelių kepta nugarinė su troškintomis daržovėmis (4 asm.)

Mėsos griežinėlius įtrinkite aliejaus, balzaminio acto, druskos ir pipirų mišiniu ir palikite šaldytuve marinuotis 12 val. Daržoves nuplaukite, virtuviniu kombainu sutarkuokite, sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų, pagardinkite druska bei pipirais...
Ant grotelių kepta marinuota lašiša su daržovėmis

Ant grotelių kepta marinuota lašiša su daržovėmis (4 asm.)

Dubenyje išmaišykite šaukštą aliejaus su balzaminiu actu ir saldžiu čili padažu bei trupučiu druskos. Šiuo marinatu aptepkite lašišos filė, palikite ją dubenyje su likusiu marinatu ir padėkite į šaldytuvą marinuotis. Morkas nuplaukite šepetėliu ir iš...
„Croissant“ pusryčių sumuštinis

„Croissant“ pusryčių sumuštinis (2 asm.)

Nuplaukite ir nusausinkite špinatus. Į keptuvę įdėkite šaukštelį sviesto, jam išsilydžius sudėkite špinatus, įberkite druskos ir pipirų. Pakepinkite porą minučių, kol špinatai sukris ir suminkštės. Atidėkite juos į šalį. Kiaušinius sudėkite į dubenė...
Kepta anties krūtinėlė su apelsinų sultimis

Kepta anties krūtinėlė su apelsinų sultimis (4 asm.)

Įkaitinkite stipriai keptuvę, dėkite odele į apačią anties krūtinėlę ir kepkite 1 minutę. Pabarstykite keptuvėje ant krūtinėlės druskos ir pipirų. Apverskite anties krūtinėlę ir kepkite ją 1 min. iš kitos pusės taip pat pabarstydami druska ir...
Netikras zuikis su grybais ir saldžiosiomis paprikomis

Netikras zuikis su grybais ir saldžiosiomis paprikomis (4 asm.)

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių, kekso formą ištepkite aliejumi. Mėsą sudėkite į dubenį, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų, prieskonių ir išminkykite. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite smulkintus svogūnus, suberkite...
Karka su raugintais kopūstais

Karka su raugintais kopūstais (4 asm.)

Karką nuplaukite, dėkite į puodą su vandeniu ir užvirkite. Įdėkite svogūną, morkas, laurų lapelius, pipirus ir virkite 2–2,5 valandos. Kitame puode troškinkite kopūstus tol, kol jie suminkštės (apie 1,5 valandos). Paragaukite – jei kopūstai labai rū...
Drebučiai su vištiena

Drebučiai su vištiena (4 asm.)

Vištieną nuplaukite, užpilkite vandeniu, įberkite druskos ir užvirkite. Sudėkite pusiau padalytą svogūną ir į kelias dalis perpjautą morką, suberkite pipirus, įmeskite laurų lapelių. Jei norite – įberkite džiovintų daržovių mišinio. Virkite apie 1,5–...
Velykinė lydeka, įdaryta kiaušinukais, lašiša, špinatais

Velykinė lydeka, įdaryta kiaušinukais, lašiša, špinatais (4 asm.)

Lydeką nuskuskite, perpjaukite pilvą kuo mažesniu pjūviu, išimkite vidurius, gerai išplaukite. Žuvies mėsą atskirkite nuo odos ir ją sumalkite kartu su daržovėmis, žolelėmis bei piene mirkytu ir nusunktu batonu. Įmuškite kiaušinį, įdėkite tirpinto...
Vietnamietiškos greipfrutų salotos

Vietnamietiškos greipfrutų salotos (2 asm.)

Nulupkite greipfrutą ir supjaustykite minkštimą kąsnio dydžio gabaliukais. Sutarkuokite arba smulkiai supjaustykite nuskustą morką. Griežinėliais arba juostelėmis supjaustykite agurką. Daržoves kartu su kepintais šalotiniais svogūnais, kapotomis š...
Trinta itališka pomidorų sriuba

Trinta itališka pomidorų sriuba (4 asm.)

Puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Apkepinkite smulkiai pjaustytą svogūną ir salierą. Kuomet daržovės suminkštėja, berkite česnaką ir dėkite pomidorų pastą. Pakepkite 2–3 minutes. Tada suverskite konservuotus pomidorus, pilkite ...
Lietiniai su sūriu ir vištiena

Lietiniai su sūriu ir vištiena (2 asm.)

Išsikepame lietinius. Vištieną susmulkiname kaip įmanoma mažesniais gabalėliais, sumaišome su tarkuotais sūriais, majonezu ir prieskoniais (česnako skiltelę išspaudžiame). Įdarą susukame į lietinių blynų vokelius, tada pakepiname iš abiejų pusių,...

Europos futbolo čempionatas 

Parašykite atsiliepimą apie Ji24