-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 21

Liūtas: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

Nuo pat 2016 metų pradžios Liūtai pajus didžiulį energijos antplūdį, kuris paskatins juos naujai veiklai ir projektams. Svarbiausia – nepamiršti apskaičiuoti galimos nesėkmės tikimybės, nes, anot žvaigždžių, egzistuoja didelė nepelningo projekto tikimybė.
Liūtas
Liūtas / Fotolia nuotr.

Metų simbolis – Ugninė Beždžionė suteiks Liūtams puikią progą užkopti į viršų. Šis Zodiako ženklas šiais metais gali pasiekti iš tiesų daug, tačiau jausmas, kad jis padarė ne viską, nuolat jį kamuos. Artėjantys metai taip pat suteiks Liūtams galimybę ištaisyti praeities klaidas. Planetų išsidėstymas yra palankus bet kokiai, net sunkiausiai užduočiai. Žvaigždės Liūtams pataria iki galo išnaudoti savo energiją, neatsipalaiduoti ir nepraleisti gerų galimybių.

Šiais metais Liūtai ypač turėtų pasikliauti savo intuicija – ji visada nukreips teisinga linkme. Šis Zodiako ženklas be jokių kliūčių ir trukdžių pasieks viską, ką suplanavo. Žvaigždės taip pat pataria mandagiau bendrauti su aplinkiniais, kad išvengtumėte nesusipratimų.

Meilė

Didelė tikimybė, kad vieniši Liūtai sutiks savo antrąją pusę, su kuria jausis itin gerai ir jaukiai. 2016-ieji – geras laikas santuokai. Šiemet sukurtos šeimos bus tvirtos ir stabilios.

Tiesa, metų viduryje santykius gali užklupti šiokia tokia krizė – Liūtams teks permąstyti savo elgesį ir sumažinti nepagrįstas abejones. Vieniši Liūtai šiuo laikotarpiu rimtai susimąstys apie tai, kad atėjo laikas keisti savo gyvenimą, ir aktyviai ieškos savo antrosios pusės. Beje, ne trumpalaikiams santykiams, o visam gyvenimui. Tam, kad nepraleistumėte savo likimo žmogaus, žvaigždės pataria užmezgus naujus santykius būti atidiems ir gerai įsižiūrėti į antrąją pusę. Horoskopas taip pat rekomenduoja daugiau bendrauti, susipažinti ir megzti santykius – šįmet jie bus itin malonūs ir gražūs.

Viena dažniausių Liūtų neigiamų savybių – jų amžinas noras pirmauti. Ši charakterio savybė gali turėti neigiamos įtakos santykiams. Žvaigždės pataria pernelyg nekontroliuoti antrosios pusės ir įkyriai nepiršti savo nuomonės. Jeigu savo partneriui kelsite per didelius reikalavimus, tikėtina, kad tai prives prie konfliktų ir nesusipratimų. Tiesa, jeigu taip ir atsitiktų, tai neilgam. Svarbiausia, suteikite savo antrajai pusei pačiai priimti sprendimą, nespauskite ir nekritikuokite dėl menkiausios klaidos.

Pinigai

Jeigu šiuos pinigus tinkamai investuosite, jie neš jums pelną dar artimiausius 10 metų.

2016-ieji – puikūs metai tiek lėšų kaupimui, tiek jų leidimui. Liūtai lengva ranka leis pinigus ir, kuo daugiau jie jų išleis, tuo daugiau jų grįš atgal. Žvaigždės šiam Zodiako ženklui rekomenduoja šiais metais pradėti savo verslą ar investuoti į naujus projektus – šios investicijos duos puikių vaisių. Liūtų metų devizas turėtų būti: „Ne taupyti, o išlaidauti.“ Nuo taupių šio ženklo atstovų finansinė sėkmė nusigręš, o štai išlaidaujantiems visokeriopai padės dar labiau didinti savo kapitalą.

Šiais metais Liūtai gali drąsiai išlaidauti ir tenkinti bet kokius poreikius, visai nebijodami, kad pinigai netrukus baigsis. Tikėtina, kad 2016 metais Liūtai gaus palikimą ar netikėtą finansinę pagalbą. Jeigu šiuos pinigus tinkamai investuosite, jie neš jums pelną dar artimiausius 10 metų.

Vasarą Liūtai atsidurs savo materialios gerovės viršūnėje. Jie galės sau leisti viską ir dar daugiau. Žvaigždės žada, kad seksis netgi azartiniuose lošimuose. Tiesa, būtina laiku sustoti, kad malonus žaidimas iš pinigų neperaugtų į rimtą priklausomybę.

Visus metus Liūtų pajamos bus stabilios, jiems nereikės jaudintis dėl to, ar dar liko ko nors piniginėje. Artėjantys metai – palankus laikas stambioms investicijoms ir vertybinių popierių pirkimui.

Taip pat skaitykite: Vėžys: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

Karjera

Metų pradžia į profesinę sritį atneš ramybę. Tačiau Liūtai ir toliau sunkiai dirbs, tad likimas atsidėkos už šias pastangas: tikėtina, kad netrukus gausite galimybę užkopti karjeros laiptais ir užimti aukštesnę poziciją. Bet kokį naują darbo pasiūlymą turėtumėte priimti iš karto, priešingu atveju sėkmė gali nuo jūsų nusisukti. Liūtai, kurie dirba kitam, gaus gerą viršininko pasiūlymą. O tie Liūtai, kurie turi savo verslą, gaus netikėtą paramą iš partnerių ir galės gerokai sustiprinti savo pozicijas.

Antroji metų pusė atneš dar daugiau galimybių: nauji pasiūlymai, projektai, galimybės bei perspektyvos plaukte plauks. Liūtams kartais bus sunku nuspręsti, ko imtis pirmiausia. Žvaigždės perspėja, kad gali atsirasti pavydžių ir intrigas rezgančių kolegų. Patarimas: atsikratykite savo išdidumo, kad nepritrauktumėte nereikalingų priešų.

Žvaigždės žada, kad net tie Liūtai, kurie ilgai buvo be darbo, 2016 metais gaus puikią galimybę rasti darbą už visai neblogą atlyginimą.

Metų vidurys puikiai tinka nuosavam verslui pradėti – bet koks pradėtas projektas sparčiai kils į viršų ir vystysis. Nauji žmonės, kuriuos Liūtai sutiks per šį laikotarpį, padės įgyvendinti visus planus. Ir nesvarbu, ar tai bus naudinga informacija, ar materialinė bei moralinė pagalba.

Metų pabaigoje Liūtai, neatsižvelgdami į tai, ką pasiekė, neturėtų sulėtinti savo tempo. Žvaigždės pataria neatsipalaiduoti ir neužmigti ant laurų, kad neprarastumėte visko, ką uždirbote per visus metus.

Sveikata

Manoma, kad tarp visų Zodiako ženklų Liūtai pasižymi geriausia sveikata ir ištverme. Tačiau yra vienas „bet“ – jie ne visada gali tinkamai apskaičiuoti savo jėgas, kas gali atsigręžti prieš jų sveikatą. Kai šis Zodiako ženklas yra kažkuo labai susidomėjęs, jis gali pamiršti pavalgyti, eiti reikiamu metu miegoti ir negailėdamas savęs dirbti be poilsio. Toks gyvenimo būdas gali rimtai pakenkti sveikatai. Žvaigždės primygtinai rekomenduoja nepamiršti deramai pailsėti ir atsipalaiduoti.

2016 metais Liūtus gali persekioti peršalimo ligos su labai aukšta temperatūra. Tiesa, kadangi Liūtai nemoka ilgai sirgti ir gulėti lovoje, jie dės visas pastangas, kad kuo greičiau pasveiktų. Geriausias vaistas šiam Zodiako ženklui – vaistažolių arbatos, vaisiai bei daržovės ir, be abejo, poilsis. Šiais metais žvaigždės Liūtams rekomenduoja prisilaikyti dietų, valgyti daugiau augalinių produktų ir apriboti riebų bei aštrų maistą.

Dėl nesugebėjimo pailsėti ir atsipalaiduoti tikėtinos širdies ir kraujagyslių sistemos ligos, kurios gali turėti įtakos ir imunitetui. Dažną Liūtą taip pat gali kamuoti stuburo ir sąnarių skausmai.

Žvaigždės pataria skirti laiko poilsiui ir atsikratyti žalingų įpročių. Intensyvus darbas gali gerokai kirsti per sveikatą, o tada jau tektų ilgai ir nuobodžiai gydytis.

Taip pat skaitykite: 2016 metų horoskopas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius