Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 18

Vėžys: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

Ugninės Beždžionės metai Vėžiams bus nestabilūs: jie dažnai jausis nesaugūs ir, norėdami išvengti šio jausmo, stačia galva pasiners į darbą.
Paslaptinga moteris
Paslaptinga moteris / Fotolia nuotr.

Tai padės jiems užsimiršti ir atsikratyti nuolatinio nerimo. Tačiau atrasti vidinę harmoniją gali padėti tik patys sau. Žvaigždės pataria bet kokioje situacijoje nusiraminti ir išsiaiškinti, kas iš tiesų sukelia nerimą.

Vėžių metų devizas: „Pagerinti finansinę būklę.“ Vėžiai bus taip apsėsti šios idėjos, kad dėl jos galės netgi sugriauti savo šeimą ar stipriai susipykti su mylimuoju. Žvaigždžių patarimas: „Devynis kartus pamatuok, o dešimtą kirpk“, t. y. prieš priimdami kokį nors sprendimą, viską labai gerai apsvarstykite.

Metai bus sudėtingi, daugumai Vėžių teks pakeisti gyvenamąją vietą ar darbą. Didelė tikimybė, kad šį Zodiako ženklą kamuos neurozės ir kitos su nervų sistema susijusios ligos.

Vasaros viduryje Vėžiams atsibos slėptis savo kiaute ir jie norės imtis drąsių, netgi drastiškų veiksmų. Horoskopas pataria būti atidiems kelyje, nes nemenka eismo įvykių tikimybė.

Meilė

Beje, 2016 metai – labai palankus laikas santuokai. Tiesa, jeigu santykiai vestuvėmis ir nepasibaigs, audringi ir įsimintini romanai – garantuoti.

2016-ieji – neblogas metas stiprinti šeimos santykius, o vienišiems Vėžiams – susirasti savo antrąją pusę. Šiais metais šio Zodiako ženklo jausmai nusispalvins įvairiomis spalvomis ir pasieks neregėtų aukštumų. Visa tai turės teigiamą poveikį Vėžių vidiniam pasauliui – jie tiesiog pasiners į laimės ir ramybės bangas. Tiesa, žvaigždės pataria nekelti savo antrajai pusei per aukštų reikalavimų ir reikalauti daugiau dėmesio. Vėžiai taip pat turėtų atidžiau rinktis žodžius – neatsargiai pasakytas žodis gali stipriai įžeisti jūsų partnerį. Tiesa, visokie apsižodžiavimai bei barniai bus trumpalaikiai ir neturės didelių pasekmių jūsų santykiams.

Metai palankūs priimti rimtus sprendimus, susijusius su šeima ar meilės reikalais, pavyzdžiui, planuoti šeimos pagausėjimą ar pirkti nekilnojamąjį turtą.

Šiais metais žvaigždės pataria ilsėtis tik su savo šeima ar antrąja puse, tai įpūs naujos gyvybės į jūsų santykius, o patiems Vėžiams leis atrasti vidinę harmoniją. Tai laikas, kai iš naujo įvertinsite šeimos vertybes ir stiprinsite santykius.

Vienišų Vėžių laukia įdomūs susitikimai ir nepamirštami meilės nuotykiai. Beje, 2016 metai – labai palankus laikas santuokai. Tiesa, jeigu santykiai vestuvėmis ir nepasibaigs, audringi ir įsimintini romanai – garantuoti. Bet kuriuo atveju, Vėžiams meilės fronte žvaigždės žada tik sėkmę ir laimę.

Pinigai

Tam, kad 2016-ieji būtų stabilūs finansine prasme, Vėžiams teks daug ir sunkiai dirbti. Pinigai neateis lengvai, tad jau nuo metų pradžios nusiteikite ilgalaikiam darbui: kai tik sustosite, pinigų srautai ženkliai sumažės. Šiais metais Žvaigždės taip pat nepataria tikėtis labai didelių ir lengvai ateinančių pinigų.

Artėjančių metų horoskopas pataria atidžiai disponuoti savo lėšomis. Jeigu turėsite perteklinių lėšų, investuokite jas į vertybinius popierius arba laikykite banke už palūkanas. Net menkiausias pinigų sumas priverskite „dirbti“, o ne laikykite jas kojinėje.

Taip pat skaitykite: Dvyniai: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

Vėžiams 2016-ieji nepalankūs išlaidų požiūriu. Žvaigždės nežada jokių didelių ir brangių pirkinių. Tiesa, metų pabaigoje finansinė padėtis gali kiek pagerėti, ir jūs galėsite sau leisti daugiau.

Metai palankūs investuoti pinigus į kokį nors smulkų verslą – pinigų jūs neprarasite. Pinigai, kaip ir patys Vėžiai, turi nuolat dirbti. Žvaigždės nenumato algos padidėjimo ar kokių įdomesnių projektų, kurie leistų uždirbti daugiau. Trumpai tariant, Ugninės Beždžionės metai finansine prasme bus stabilūs: tiek be didelių nuostolių, tiek be greitai ateinančių pinigų.

Karjera

Kalbant apie karjerą ir profesinį tobulėjimą, 2016-ieji bus ramūs. Nenusimato, kad Vėžiai gautų kokį nors pelningą pasiūlymą darbinėje srityje, viskas vyks sklandžiai ir įprastai. Vadovybė jūsų tiesiog nepastebės ir, tiesą sakant, tame nėra nieko blogo. Įprasta, rutininė darbo atmosfera patiks daugeliui šio ženklo atstovų. Tikėtina, kad kai kuriems Vėžiams nuo tokios ramybės ims atrodyti, kad gyvenimas sustingo. Žvaigždės pataria šią ramybę priimti filosofiškai, dažniau įsiklausyti į draugų ir kolegų nuomonę.

Ugninės Beždžionės metai finansine prasme bus stabilūs: tiek be didelių nuostolių, tiek be greitai ateinančių pinigų.

Jeigu užsigeistumėte permainų, neatsisakykite jų – metai itin palankūs veiklos srities keitimui arba savo verslo pradžiai. Tiesa, tik su viena sąlyga – verslą būtinai pradėkite su partneriais.

Būkite budrūs: jeigu nauja darbo sritis jums nepatiks ir neįkvėps, nesitikėkite iš jos jokių teigiamų rezultatų. Yra didelė rizika, kad Vėžiai, dirbdami nemėgstamą darbą, susipyks su artimaisiais ir sumenkins savo autoritetą.

2016 metai – palankus laikas savęs tobulinimui. Kelkite kvalifikaciją, užsirašykite į profesinio tobulinimosi seminarus, skaitykite knygas apie tai, kaip pasiekti karjeros viršūnių, – šių žinių jums labai prireiks.

Taip pat skaitykite: 2016 metų horoskopas

Sveikata

Metų pradžioje Vėžiai galės pasigirti puikia sveikata. Tiesa, žvaigždės perspėja dėl netikėtų traumų tikimybės, todėl būkite atsargūs. Taip pat patariama rūpintis gerklės sveikata ir negerti šaltų gėrimų.

Vasarą dauguma Vėžių patirs emocinį nuovargį. Būtent šiuo laikotarpiu Vėžiai sunkiai, negailėdami savęs, dirbs. Tad egzistuoja didelė nemigos ir lėtinio nuovargio tikimybė. Žvaigždės šiam Zodiako ženklui pataria rašytis dienotvarkę, kurioje būtinai turi būti laiko poilsiui. Net darbo vietoje pabandykite daryti 10–15 min. pertraukas ir skirti sau laiko. Tai pat būtų puiku, jeigu Vėžiai rastų laiko dienos poguliui.

Žvaigždės primygtinai prašo nepamiršti poilsio, nes priešingu atveju Vėžiai gali pulti į depresiją ir vartoti vaistus. O tada jau prasidėtų užburtas ratas: jėgų stoka–vaistai–problemos su skrandžiu.

Metų pabaigoje Vėžiai gali skųstis apetito stoka, juos gali kamuoti bendras silpnumas ir emocinė įtampa. Horoskopas rekomenduoja skirti didelį dėmesį skydliaukės sveikatai ir pasitikrinti hormonų veiklą. Jeigu savo pastangomis nepavyks įveikti nuovargio, būtinai kreipkitės į gydytoją.

Moteriškos lyties Vėžiams egzistuoja nemenka ginekologinių ligų ar net operacijų tikimybė. Žvaigždės pataria nedelsti ir, pajutus pirmuosius negalavimus, kreiptis į specialistus.

Svarbiausias patarimas Vėžiams: kuo daugiau laiko skirsite poilsiui, tuo geresnė bus jūsų sveikata. Dažniau būkite gryname ore, skaitykite knygas, ilsėkitės gamtoje ir propaguokite aktyvų gyvenimo būdą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius