-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažvydas Karalius: Mus visus praris Europa

Išties tai ne. Esame dalis Europos. Ir mūsų niekas nesirengia praryti. Baimės, žinoma, yra, tačiau ją sėjate jūs. Esate sau kada smogę į žandą? Arba norėję atsikratyti nereikalingos kūno dalies? Nes užkniso! Štai ir atsakymas. Europai žaloti dalies savęs ne tik nereikia, bet tai yra žalinga.
Mažvydas Karalius
Mažvydas Karalius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Turiu jus nuvilti. Esame labai arti Europos. Pavyzdžiui, Viktoras Uspaskichas jau seniai nebesislepia Maskvoje. Priedangos už savo berniukiškas išdaigas taip pat ieško Europoje – Europos Parlamente. O pamenate verslininką Vilių Kaikarį, kuris išpūstom akim žvelgė į Kremlių ir šaukė – „Lietuva, baik!“? Tai šis vis dar Lietuvoje. Europos centre.

Net ir „širdžių“ prezidentas Rolandas Paksas, taip atsainiu pirštu baksnojantis į eurą ir pačią Europą, iškeliavo dirbti Europos labui ir net sumąstė savo teises ginti čia pat, Europos Žmogaus Teisių Teisme. Beje, ir europietišką algą ėmė ir ima ne litais, o eurais.

Mūsų nepraris ir 700 su trupučiu imigrantų, kuriuos mums siūlo Europa. Lietuva šiems žiaurumų ir skurdo iškankintiems pabėgėliams tėra tarpinė stotelė į Vokietiją, Didžiąją Britaniją ir kitas šalis, į kurias su lagaminais traukia patys lietuviai.

Baugu dėl žemiškų baisumų – pradės žudyti, gatvėje pristos šalia ir bruks į kišenę narkotikus arba įsigiję išmaniuosius (kuriuos ir taip turi) imsis vilioti iš senelių grabui stiklainyje slepiamus litus? Taip, vis dar litus. Džiugu, kad pas mus šių baisumų dar nėra. O štai imigrantai iš savo lauknešėlių kaip iš Pandoros skrynios ištrauks visas nusikalstamo pasaulio negandas.

Be ironijos ir sarkazmo žvelgti į Lietuvą naikinančią Europą sunku

O švenčiausiasis – jie į Lietuvą atveš ir islamą! Nes pas mus jo dar nebuvo. Prasidės kruvini žygiai prieš mus, iš bažnyčios besijuokiančius katalikus, terorizmo atakos – Osamos bin Ladeno aura persikels į Valdovų rūmus – o savaitgalio rytais, užuot per televiziją stebėję smegenis tirštinančius filmus, su baime stebėsime įkaitų dramas. Islamas – dar viena Pandoros skrynios neganda.

Visgi turiu nuvilti – istoriškai Lietuva su islamu susipažino anksčiau nei visa likusi Europa. Šios religijos išpažinėjų ir dabar yra Lietuvoje, o anksčiau vardintas nelaimes be didelio planavimo sukelia alkoholyje besimaudantys lietuviai.

O gal bijote, kad šie pabėgėliai užims tvirtą vietą darbo rinkoje ir mes iššūkį jums? Taip, atims visus darbus. Nekvalifikuotus.

Net sakyti „atims“ – sunku. Greičiau jėga užims vietas darbo rinkoje, kurios ir šiuo metu yra laisvos bei visai nedomina pačių lietuvių. Išties lietuviai su pašaipa žiūri į šias darbo vietas. Ir juokiasi. Kvatoja braukdami ašaras. Tada susikrauna lagaminus ir tokį patį išjuoktą darbą dirba užsieniuose. Tačiau sako, kad uždirba daugiau. Apgavo sistemą, manyk.

Mūsų nepraris ir 700 su trupučiu imigrantų, kuriuos mums siūlo Europa

Išties visi šie imigrantai nugriaus Gedimino pilį, sulygins visą kalną ir žemės plotą parduos kitiems užsieniečiams, kurie jau daugiau nei metus ištisas pievas Lietuvoje superka. Nėra kur kojos padėti – vokiečio smėlio dėžė, prancūzo vynuogynai, brito ganyklos. Ir lietuvio iš nuobodulio mirštantis hektaras.

Be ironijos ir sarkazmo žvelgti į Lietuvą naikinančią Europą sunku. Ji naikina mūsų tautiškumą. Ir tai trunka jau daugiau nei 10 metų.

Dalį jau sunaikino. Euro pavidalu. Dar yra gėjai ir niekam negirdėtos žmogaus teisės. Dabar nori imigrantais užleisti.

Kada mus visiškai praris Europa?

TAIP PAT SKAITYKITE: Mažvydas Karalius: Nebijau

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius