Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 14

Per krepšinio rinktinės sutiktuves sutryptas automobilis (nuotraukos)

Du jauni vilniečiai per krepšinio rinktinės sutiktuves pateko į policiją, nes šokinėjo ant svetimo automobilio stogo.
Lietuvos rinktinės krepšininkai iškilmingai sutikti oro uoste
Lietuvos rinktinės krepšininkai iškilmingai sutikti oro uoste, pareigūnams darbo netrūko. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip jau pasakojo 15min.lt, pirmadienį Rotušės aikštėje pasitikti iš Pasaulio krepšinio čempionato grįžę Lietuvos rinktinės krepšininkai, bronzos medalių laimėtojai. Į renginį susirinko gausus gerbėjų būrys.

Vilniaus apskrities policija atsakingai ruošėsi krepšininkų sutikimui. Mieste dirbo papildomos policijos pajėgos, pareigūnai daug dėmesio skyrė žmonių saugumui, todėl pavyko išvengti didesnių incidentų, teigiama antradienį Vilniaus apskrities VPK viešųjų ryšių skyriaus išplatintame pranešime.

Sutiktuvių metu 20 asmenų dėl nedidelių nusižengimų – susistumdymų, pasirodymo neblaiviam ar alkoholinių gėrimų vartojimo viešosiose vietose buvo pristatyti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiąjį policijos komisariatą. Dar du asmenys – H.L. (gim. 1980 m.) ir D.K. (gim. 1991 m.) pateko į komisariatą dėl turto sunaikinimo. Pastarieji iš chuliganiškų paskatų suniokojo automobilį Renault Megane – šokinėjo ant jo stogo.

Lietuvos krepšinio istoriją perrašę vyrai buvo sutikti gražiai – policija neužfiksavo rimtesnių, visuomenei pavojų keliančių nusižengimų. Tačiau itin prastą įspūdį paliko „nematomoji“ sutiktuvių pusė. Išsiskirsčius entuziastingai miniai pasirodė, kad Rotušės aikštė tiesiog nusėta šiukšlėmis, alkoholio buteliais ir įvairiomis kitomis liekanomis. Savo šalies pasiekimams neabejingiems jaunuoliams ateityje vertėtų susimąstyti dėl deramo elgesio išskirtinių švenčių ir kitų įvairių renginių metu, ragina policijos atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius