Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Avarijos Panevėžyje: nukentėjo motociklininkas, dviratininkas partrenkė pėsčiąją, susižalojo girtas nepilnametis mopedo vairuotojas

Praėjusią parą Panevėžyje įvyko mažiausiai trys avarijos, per kurias nukentėjo žmonės.
Švyturėliai
Švyturėliai / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Panevėžio policija, šeštadienį apie 14.20 val. Panevėžyje, Parko g. ir S.Dariaus ir S.Girėno g. sankryžoje, Panevėžio r. gyventoja R.K. (gimusi 1981 m.), vairuodama automobilį „Audi 80“, išvažiavo į priešpriešiniam eismui skirtą kelio pusę ir susidūrė su priešais tiesiai važiavusiu motociklu „Kawasaki ZZ-R600“, kurį vairavo panevėžietis M.M. (gim. 1990 m.).

Panevėžio ligoninėje motociklo vairuotojui M.M. nustatytas krūtinės ląstos sumušimas, dešinio kelio, šlaunies paviršutinės žaizdos, nubrozdinimai. Paskirtas ambulatorinis gydymas.

Penktadienį apie 19 val. Panevėžyje, Projektuotojų g.-Klaipėdos g.-S.Dariaus ir S.Girėno g. sankryžoje, panevėžietę I.K. (gimusi 1957 m.), baigiant pereiti reguliuojamąją pėsčiųjų perėją degant žaliam šviesoforo signalui, partrenkė dviratininkas ir iš įvykio vietos nuvažiavo.

Apie 19 val. I.K. pasijuto blogai ir kreipėsi į Panevėžio ligoninę, kur jai nustatytas dešiniojo žastikaulio ir kaklo lūžis. Paskirtas ambulatorinis gydymas.

Šeštadienį apie 23 val. Panevėžyje, J.Biliūno g. ir Pajuostės pl. g. sankryžoje, į automobilio „VW Passat“, vairuojamą E.M. (gim. 1993 m.), važiuojantį pagrindine J.Biliūno gatve ir sukantį į Pajuostės pl. gatvę, priekinį kairės pusės šoną trenkėsi jam iš kairės pusės atvažiavęs mopedas „Jamaha Neos“, be valstybinių numerių, kurį vairavo neblaivus (1,66 prom. girtumas) nepilnametis.

Panevėžio ligoninėje nepilnamečiui nustatyta dešinės ausies kaušelio žaizda, dešinės blauzdos žaizdos, apsinuodijimas alkoholiu. Paskirtas ambulatorinis gydymas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius