Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš kelių policininko tarnybinio pranešimo: „Moteris nereagavo į perspėjimus...“

Po susidūrimo su principingais Marijampolės apskrities pareigūnais, Kumelionių kaimo gyventojai gresia ir administracinė, ir baudžiamoji atsakomybė.
Vairuotoja
Asociatyvinė iliustracija: moteris prie vairo. / sxc.hu nuotr.

Sekmadienį apie 13.27 val. Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kelių policijos skyriaus magistralinių kelių priežiūros būrio vyr. patrulis A.L. bei patrulis S.S. sustabdė patikrinimui automobilį „VW Golf“, kurį vairavo pilietė D.S. (gimusi 1962 m., gyvenanti Kumelionių kaime), nuo kurios sklido alkoholio kvapas, nerišliai kalbėjo.

Vairuotojai atsisėdus į tarnybinį automobilį ji prisipažino, kad vairavo išgėrusi alkoholinių gėrimų. O kad nebūtų surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas, siūlė pareigūnams susitarti.

Nieko nelaukdama moteris padėjo 200 litų kupiūrą tarp priekinių sėdynių, pirmadienį praneša Marijampolės apskrities VPK atstovai.

Neblaiviai vairuotojai buvo paaiškinta, kad  už kyšį  numatyta baudžiamoji atsakomybė, bet moteris nereagavo į perspėjimus.

Už vairavimą išgėrus pažeidėjai gresia teisių atėmimas ir tūkstantinė bauda, o dėl bandymo papirkti pareigūnus yra iškelta baudžiamoji byla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius