-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nigerietis Jeremiah Ajisope'as iš balos išlipo sausas: teismas jam neskyrė net baudos

Viešosios tvarkos pažeidimu apkaltintas Nigerijos pilietis Jeremiah Ajisope'as antradienį Kauno apylinkės teisme išgirdo jam palankų nuosprendį – merginai į veidą trenkusiam vyrui neskirta jokia nuobauda. Jo biografijoje nebus ir teistumo.
Kaune gyvenantis nigerietis Jeremiah Ajisope
Kaune gyvenantis nigerietis Jeremiah Ajisope / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nuosprendis įsigalios per 20 dienų. Tiek laiko jis dar gali būti apskųstas. Tiek laiko galios ir anksčiau nigeriečiui skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas niekur neišvykti.

Šis apribojimas šiek tiek sujaukė Aleksandro Stulginskio universitete bakalauro studijas tęsiančio vaikino planus – rudens semestrą jis ketino praleisti viename iš Lenkijos universitetų. Ten nigerietis būtų vykęs pagal mainų programą „ERASMUS“. 

Tačiau pasirašyti reikiamus dokumentus Lenkijos aukštojoje mokykloje jis turėjo per artimiausias savaites, o to padaryti, teismo sprendimu, jis negalės.

„Dėl to šiek tiek liūdna, bet ką padarysi“, – teigė J.Ajisope'as, neslėpęs, jog džiaugiasi, kad teisėjas priėmė jam palankų ir švelnų sprendimą.

Kauno apylinkės teismo teisėjos Živilės Bliūdžiuvienės nuosprendyje teigiama, kad J.Ajisope'as atleidžiamas nuo baudžiamosios atsakomybės, susitaikius su nukentėjusiais asmenimis.

Pretenzijų jam neturėjo nei naktinio klubo, kuriame kilo muštynės, apsaugininkai, nei Kaune studijuojanti švedė, kuriai, kaip teigiama, neblaivus J.Ajisope'as trenkė į veidą. Tiesa, mergina pageidavo, kad nigerietis netektų teisės lankytis klube, kuriame smurtavo. Tačiau teismas į šį jos prašymą neatsižvelgė.

15min.lt rašė, kad birželio 6-ąją viename Kauno naktinių klubų linksminęsis Lietuvoje studijuojantis nigerietis J.Ajisope'as sukėlė muštynes. Incidentas kilo dėl to, kad akivaizdžiai neblaivus užsienietis pradėjo kabinėtis prie klube taip pat buvusios švedės, studijuojančio kitoje Kauno aukštojoje mokykloje. 

Iš pradžių savo kaltę neigęs, vėliau J.Ajisope'as prisipažino ir nuoširdžiai gailėjosi to, ką padarė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius