Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teistumų rekordininkė Ilona Klečkovskaja leido sau praleisti naujausią teismo nuosprendį

45 paros arešto. Tokią bausmę trečiadienio pavakarę teismas sostinėje skyrė ilgapirštei Ilonai Klečkovskajai. Tačiau išklausyti verdikto nuo narkotikų priklausoma 24 metų mergina neatvyko.
Mergina dažosi lūpas
Asociatyvinė iliustracija: mergina dažosi lūpas / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Vilniaus miesto 3-iojo apylinkės teismo teisėja Aldona Tumelionytė išnagrinėjo ir paskelbė nuosprendį I.Klečkovskajos baudžiamojoje byloje.

Anksčiau bent 20 kartų už vagystes administracine tvarka bausta mergina pastaruoju metu „užsidirbo“ ir keletą baudžiamųjų bylų.

Šįkart I.Klečkovskaja (gim. 1987 m.) įkliuvo dėl to, kad pernai kovo 7 ir 8 dienomis apsilankė sostinės Trakų gatvėje esančioje parduotuvėje „Drogas“ ir nesusimokėjusi išsinešė lūpų dažų, tušo akims, šešėlių.

Pirmojo vizito metu serijinė vagišė padarė pardavėjams 259,9 Lt žalą, antrojo – 360,91 Lt.

Nors, pavyzdžiui, jos pavogtus lūpdažius pardavėjai yra įvertinę po 26 litus, turguje I.Klečkovskaja savo grobį parduodavo po 5, 8, 10 litų. Gautus pinigus ji dažniausiai išleidžia narkotikams.

Beje, posėdžio metu Ilona minėjo, kad kovo 8-ąją ėjo į parduotuvę neplanuodama vogti, o tik nemokamai Tarptautinės moters dienos proga pasikvėpinti. Tačiau senas įprotis neleido jai išeiti iš parduotuvės tuščiomis.

Bylą išnagrinėjusi teisėja niekur nedirbančiai vilnietei skyrė po 30 parų arešto už kiekvieną vagystę. Ši bausmė dar subendrinta su ankstesniu I.Klečkovskajos nuosprendžiu, pagal kurį jai taip pat buvo skirtas areštas.

A.Tumelionytei teko bausmes subendrinti ir skirti maksimalią šiuo atveju numatytą 45 parų nelaisvės terminą. Beje, nors kaltinamiesiems privaloma išklausyti nuosprendžius, trečiadienį I.Klečkovskaja į teismą atvykti nesiteikė.

Naujasis nuosprendis dar neįsiteisėjęs, per 20 dienų jis gali būti skundžiamas aukštesnės instancijos teismui. Tiesa, vargu, ar 5 klasių išsilavinimą turinti mergina pasinaudos šia teise. Posėdžių metu ji visada pripažįsta savo kaltes, sutinka su visais jai reiškiamais civiliniais ieškiniais, tačiau niekada neatgailauja ir savo gyvenimo būdo keisti nežada.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius