-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Tel Avive sulaikytas Izraelio Fritzlis, įkalinęs daugybę moterų

Izraelyje sulaikytas 60-metis Tel Avivo gyventojas Goelis Ratzonas, kuris įtariamas prievartavimu ir seksualiniu nepilnamečių išnaudojimu, taip pat manoma, kad jis ilgai laikė moteris uždaręs namuose.
Dukrą kankinęs austras Josefas Fritzlis
Josefas Fritzlis turi sekėjų visame pasaulyje / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Moteris Izraelis

Kaip praneša naujienų portalas lenta.ru, G.Ratzonas buvo sulaikytas pirmadienį, tačiau informacija apie tai išplatinta tik ketvirtadienį. Vyras turėjo 17 žmonų, tačiau tiksliai nežinoma, kiek iš  viso moterų nusikaltėlis laikė užrakinęs. Manoma, kad jo vergėmis buvo tapę mažiausiai 30 moterų.

Nuo 1993 metų moterys jam pagimdė 37 vaikus. Anot policijos, visi jie augo „baisiomis sąlygomis“.

Pats vyras visus mestus kaltinimus neigia. Jis patvirtino, kad kartais bausdavo žmonas ir vaikus už disciplinos pažeidimus, tačiau teigė, kad visi gyveno su juo savo valia.

Tyrimas dėl G.Ratzono prasidėjo 2009 metų birželį, kai viena jo žmona kreipėsi į policiją. Sulaikant G.Ratzoną buvo rastas taisyklių, kurių turėjo laikytis, sąrašas. Žmonoms buvo draudžiama kalbėti telefonu, bendrauti su kitais vyrais, valgyti mėsą, rūkyti, vartoti alkoholį. Pažeidus šias taisykles buvo taikomos piniginės baudos arba fizinės bausmės.

Policijos atstovai teigia, kad visas moteris vyras suviliodavo pasakojimais apie savo „dievišką“ kilmę. Moterys net nesuprasdavo, kokioje situacijoje jos atsidūrė, daugelis žmonų išsitatuiravo G.Ratzono vardą ir portretą. Beje, prieš metus televizijos kanalas „Channel 10“ rodė dokumentinį filmą apie šį vyrą. Čia G.Ratzonas pasakojo, jog moterys buvo pasiryžusios įvykdyti masinę savižudybę, pamaniusios, kad jis ketina palikti savo „šeimą“.

Šis vyras jau pramintas Izraelio Fritzliu – pagal austrą nusikaltėlį, kuris įkalino dukterį ir susilaukė su ja vaikų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius