-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalyje „Be2gether“ rokeriai „Haydamaky“ mokys kazokiškų karo šokių (video)

Jau po dešimties dienų muzikos ir meno festivalyje „Be2gether“ koncertuosianti roko grupė „Haydamaky“ ugningo pasirodymo metu scenoje tryps laukinius karo šokius ir mokys tai daryti visus klausytojus.
„Haydamaky“
„Haydamaky“ / Organizatorių nuotr.

„Ukrainiečių tauta nuo senų laikų buvo ypač karinga – kova yra mūsų kraujyje ir mes tuo didžiuojamės. Savo pasirodymuose trypiame taip, kaip kadaise tai darė mūsų kazokai senoliai. Tikiuosi, kad visi, kurių širdyje gyvena rokas, mūsų koncerte tiesiog sulaukės“, – pasakojo „Haydamaky“ vokalistas Oleksand Yarmola.

Scenoje 7 „Haydamaky“ nariai mojuoja ne tik muzikos instrumentais, bet ir senoviniais kardais. Grupė savo kūryboje senąją Ukrainos kultūrą pina su šių dienų roku, ska, punk, Balkanų muzikos garsais.

Jau birželio 26 dieną rokeriai „Haydamaky“ siautės festivalyje „Be2gether”. Vos 80 kilometrų nuo Vilniaus festivalyje taip pat pasirodys „Empire Of the Sun“, „Skunk Anansie“, Roots Manuva, „Ruble“, „WhoMadeWho“, Killa Kela – iš viso pusė šimto muzikantų iš užsienio ir Lietuvos.

VIDEO: haydamaky greetings for be2gether festival

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius