Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 30

Brazilijos rinktinėje – nerimas dėl traumų

Brazilijos futbolo rinktinės treneris Dunga prieš penktadienį vyksiantį pasaulio čempionato ketvirtfinalio mačą su Olandija nekantriai laukia žinių apie tris traumuotus auklėtinius.
Dunga tikisi, jog Kaka pavyks išvengti dar vienos geltonosios kortelės
Dunga tikisi, kad Kaka pavyks išvengti dar vienos geltonosios kortelės. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dvejas rungtynes planetos pirmenybėse dėl čiurnos skausmų jau praleidęs saugas Elano vis dar negali treniruotis visa jėga. Dėl tų pačių problemų kenčia ir kitas brazilų saugas Felipe Melo.

Blogiausia, kad neaišku, ar su olandais galės žaisti ir per grupės rungtynes su Portugalija susižeidęs ir vis dar sveikstantis Julio Baptista, o Ramiresas turės praleisti mačą dėl dviejų surinktų geltonųjų kortelių.

Taigi per ketvirtfinalio mačą su Olandija Dunga gali būti priverstas kovoti net be keturių komandos saugų.

Užpildyti komandos draugų netektis aikštelės viduryje turėtų Kaka, tačiau geriausias 2007 metų pasaulio futbolininkas kol kas nedemonstruoja optimalios sportinės formos. Be to, per aštuntfinalio rungtynes su Čile Kaka užsidirbo trečią geltonąją kortelę šiame čempionate ir, nubaustas dar viena, rizikuoja būti diskvalifikuotas, jei Brazilija patektų į tolesnį etapą.

„Taip, kortelės yra problema. Aš nenoriu, kad Kaka būtų diskvalifikuotas. Bėda yra ta, kad šiame čempionate techniški žaidėjai yra baudžiami, o prieš juos prasižengiantys – ne. Tačiau mes pašnekėsime apie tai su Kaka“, – dėstė Dunga.

Kaip pagrindinę komandos stiprybę prieš mačą su Olandija brazilų treneris įvardijo rinktinės susižaidimą: „Ši komanda kartu žaidžia jau trejus metus. Jos sugebėjimai leidžia man būti ramiam. Jie mane supranta iš žvilgsnio ar kelių žodžių. Tai labai palengvina vadovavimą komandai.“

Tuo tarpu kalbėdamas apie varžovus brazilų treneris išskyrė jų techninius sugebėjimus: „Olandija yra ypač techniška, puiki komanda, su daugybe aukščiausios klasės žaidėjų. Jų žaidimo stilius primena Pietų Amerikos.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius