Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 21

Edinburgo festivalyje – filmas su „Gatvės šokių 3D“ žvaigžde

Šiuo metu vykstančiame tarptautiniame Edinburgo kino festivalyje (birželio 16-27 d.) dalyvauja ir filmas apie daugybę pasekėjų tarp jaunųjų britų sulaukusį „Northern Soul“ judėjimą. Juostoje apie svaiginančius šokio judesius „SoulBoy“ vaidina ir „Gatvės šokių 3D“ žvaigždė Nichola Burley.
Filmas „Gatvės šokiai 3D“
Filmas „Gatvės šokiai 3D“ / Kadras iš filmo
Temos: 2 Šokiai Edinburgas

Jaunosios britų kino žvaigždės N. Burkley vaidinama herojė padeda naujokams įsitraukti į judėjimą bei savo sugebėjimus pademonstruoti scenoje. Beje, mokytojos vaidmuo jai teko ir juostoje „Gatvės šokiai 3D“.

Ambicingoji Karlė (akt. N. Burley) pateko į gatvės šokių finalą, tačiau reikšmingiausią akimirką ilgametis draugas atsuka nugarą. Mergina randa prieglobstį baleto akademijoje, kai patyrusi mokytoja-choreografė pasiūlo šokių studijos patalpas su sąlyga įtraukti į varžybų sūkurį… baleto artistus!

Ar pasiruošę pirmą kartą kino istorijoje patirti kvapą gniaužiančius 3D šokius? „Gatvės šokiai 3D“ – pirmasis vaidybinis filmas po Jameso Camerono „Įsikūnijimo“, kuris buvo specialiai nufilmuotas 3D kameromis, o ne konvertuotas iš įprasto dvimačio vaizdo. Todėl superpopuliaraus anglų TV projekto „Britain's Got Talent“ laimėtojų „Diversity“, „Flawless“, George'o Sampsono bei daugybės kitų geriausių pasaulyje šokėjų pasirodymus filme „Gatvės šokiai 3“ išvysite įspūdingiau, nei bet kada anksčiau! Lietuvos kino teatruose nuo birželio 25 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius