Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 02

Kaune koncertuos lietuvis bardas ir power pop muzikos ikona

Koncertų ciklą „Palėpės muzika“ rengiantys organizatoriai tęsi savo pažadus ir kauniečiams pristato ne tik pamėgtus atlikėjus ir grupes, bet ir netikėtus duetus.
K.Stringfellowas grojo tokiose grupėse, kaip R.E.M. Naujausias jo kolektyvas – kartu su trim norvegais įkurta grupė „The Disciplines“.
K.Stringfellowas grojo tokiose grupėse, kaip R.E.M. Naujausias jo kolektyvas – kartu su trim norvegais įkurta grupė „The Disciplines“. / Organizatorių nuotr.

Vienas tokių – šią savaitę viena scena besidalinsiantis bardas ir aktorius Andrius Kaniava bei muzikantas Kenas Stringfellowas.

Pristatyti, kas yra A.Kaniava, nereikia. O štai jo kolega kelia daug klaustukų. Paprašytas prisistatyti, K.Stringfellowas tikriausiai suglumtų, nes jo veikla – itin įvairi. JAV užaugęs, o šiuo metu Paryžiuje, Prancūzijoje, gyvenantis atlikėjas yra ir dainininkas, muzikos ir tekstų kūrėjas, taip pat daugiau nei 20 metų vadinamas alternatyviosios muzikos ikona. Tarp jo vizitinių kortelių – power pop grupė „The Posies“, kurią K.Stringfellowas ir įkūrė.

1968 metais gimęs muzikantas grojo tokiose grupėse, kaip R.E.M., su kuria įrašė 5 albumus, taip pat buvo pakviestas prisijungti prie „Big Star“, su kuriais taip pat bendradarbiavo įrašinėjant albumą, pasirodė su Snow Patrol, Neil Young, latviais „Brainstorm“ bei daugybe kitų, skirtingų pasaulio kraštų muzikos atstovų.

Vienas iš naujausių K.Stringfellow sumanymų – nauja grupė, įkurta kartu su trimis norvegų muzikantais – „The Disciplines“. Šiuo metu jie pristatinėja savo albumą „SMOKiNG KiLLS“, kurio stilistiką geriausiai apibūdina paties K.Stringfellowo žodžiai: „Tai „ABBA“, skambanti „AC/DC“ fone, lydima Iggy Pop, apsirengusio kaip Brianas Ferry“.

Kas: „Palėpės muzikos“ koncertas, kuriame pasirodys A.Kaniava ir K.Stringfellowas.

Kur: Ryšių istorijos muziejus (Rotušės a. 19)

Kada: vasario 5 d., šeštadienis, 19 val.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius