Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 17

Kauniečių ausims - akustinis „Žalvarinio“ koncertas

Esame įpratę juos girdėti festivaliuose, griausmingai nusiteikusius ir protėvių laikų dainas jungiančius su roku. Tačiau šį šeštadienį Kaune koncertuosiantys folk rock atstovai – grupė „Žalvarinis“ – daugelį nustebins. Į laikinąją sostinę jie atveža akustinę programą.
„Žalvarinis“ Kaune pristatys akustinę programą.
„Žalvarinis“ Kaune pristatys akustinę programą. / Grupės archyvo nuotr.

 Grupė „Žalvarinis“ – tai Laurita Peleniūtė (vokalas, tambūrinas), Ineta Meduneckytė (vokalas), Robertas Semeniukas (akustinė gitara, vokalas), Tadas Dešukas (elektrinis smuikas, vokalas) ir Pavel Žemoitin (perkusija).

Dešimtmetį šiemet švenčiantis kolektyvas iš karto rado vietą Lietuvos muzikos pasaulyje. Liaudies dainas, bliuzo, roko ir folk'o muziką derinantys muzikantai tikina, jog groja tai, ką patys mėgsta.

„Savo muzika mes norime parodyti, jog dabartis, praeitis ir ateitis yra susietos stipriausiais saitais širdyse tų, kurie tai jaučia,“ – sako grupės nariai.

Išgirsti „Žalvarinio“ dainas dažniausiai galima festivaliuose, miesto šventėse ne tik Lietuvoje, bet ir Estijoje, Latvijoje. Savita kolektyvo muzika skamba ir pažintiniame filme apie Lietuvą, kurį užsakė Austrijos kino studija.

Kaune ši grupė svečiuojasi retai. Tačiau šis koncertas išskirtinis ne tik dėl to. Kauniečiams „Žalvarinis“ pristatys naujausią savo programą, kurioje jų nauji ir senieji kūriniai skamba kitaip – akustiškai.

Kas: Grupės „Žalvarinis“ koncertas

Kur: Ryšių istorijos muziejuje, Rotušės a. 19

Kada: Sausio 22 d., 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius