Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: meilės šventę galima švęsti ne tik dviese

Šiemet Šv. Valentino, arba visų įsimylėjėlių, diena bus pirmadienį, todėl renginių organizatoriai kviečia preliudiją šiai šventei pradėti jau penktadienį.
Gerai Gerai & Miss Sheep kviečia kauniečius į diskoteką
Gerai Gerai & Miss Sheep kviečia kauniečius į diskoteką / Viktorijos Bali nuotr.

Jei antroji gyvenimo pusė ar būsima meilė mėgsta teatrą, sukti galvos, kur nueiti prieššventinį savaitgalį nereikės: Kauno mažasis teatras nuo penktadienio kauniečius kviečia užsukti pažiūrėti tris skirtingas istorijas, kuriose vienaip ar kitaip gvildenama meilės tema.

Kauno mažojo teatro nuotr./Jaunieji teatro lankytojai naujausiame kauniečių spektaklyje atpažins save, vyresni jų artimieji ar draugai – situacijas, iš kurių galbūt jau išaugo.
Kauno mažojo teatro nuotr./ Spektaklis „Mylimiausi“ 

Spektaklyje „Mylimiausi“ pasakojama apie jaunimą – studijuojantį, ieškantį prasmės... Jie yra SMS karta – telefonu sprendžiamos visos problemos, kalbamasi, pykstamasi ir taikomasi.

Spektaklis „Žmogus medyje“ kalba apie mįslingąjį „aš“, kuris myli, kenčia, kerštauja ir atleidžia, nes žmogus visada yra kažkas daugiau. Spektaklis – trijų personažų gyvenimo istorija, kupina ištikimybės priesaikų ir jų laužymo, šmaikščių apibendrinimų, netikėtų veiksmo vingių bei tragikomiškų situacijų.

Spektaklio „Su Naujaisiais metais, Ana!“ herojai Naujųjų metų vakarą susitinka trijose skirtingose valstybėse: Čekijoje, Australijoje ir JAV. Broliai Miča ir Kiča, tikėdamiesi laimėti pagrindinį prizą šokių varžybose Čekijoje, Australijoje Naujuosius sutinka dvi serbų šeimos, švenčiančios kartu, o JAV šventiniame vakarėlyje susipažįsta du jauni žmonės, savo gyvenimus nusprendę susieti ne dėl meilės, bet dėl politinių priežasčių. Ironiška komedija paliečia ir skaudžias temas – emigraciją ir su ja susijusius pokyčius asmeninius žmogaus, poros santykius.

Kas: spektakliai „Mylimiausi“, „Žmogus medyje“, „Su Naujaisiais metais, Ana!“; Kur: Kauno mažasis teatras (M.Daukšos g. 34); Kada: vasario 11–13 dienomis; Kiek: 30–35 Lt.

Panelės Avies ir žmogaus orkestro diskoteka

Prieš pusantrų metų kurti ir koncertuoti kartu pradėję Vilius Tamošaitis (Gerai Gerai) ir Dovilė Filmanavičiūtė (Miss Sheep) ką tik išleido pirmąjį savo albumą „Own religion“. Šį penktadienį šviežumu dar kvepiantį „kūdikį“ duetas atveža į Kauną. Klube „SHTAB“ atlikėjai žada užkurti tikrą diskoteką. „Tikimės, kad tenykščiai klubinėtojai taps mūsų draugais ilgam laikui. Esam pasiruošę tapti etatiniais Kauno diskotekų lankytojais“, – sakė žmogumi orkestru vadinamas Gerai Gerai.

Kartu su Gerai Gerai & Miss Sheep į laikinąją sostinę atvyks ir videoprojekcijomis rūpinsis Alius Petraška, dar žinomas Nulis Vaizdo vardu.

Gyvas koncertas – tikra dovana įsimylėjusiems klubinėtojams, kurie susikibę rankomis galės kartu šokinėti skambant jau žinomoms dueto dainoms „Superman“, „Moon&Feather“ ir kitoms.

Kas: Gerai Gerai&Miss Sheep albumo pristatymas; Kur: klubas „SHTAB“ (A.Jakšto g. 4); Kada: vasario 11 d., 22 val.; Kiek: 10-20 Lt.

Alternatyvus Valentinas

Jei nemėgstate „rožinės“ romantikos, penktadienį privalote užsukti į naktinį klubą „Siena“. Studentiško jaunimo pamėgtoje pasilinksminimo vietoje šįvakar vyks alternatyvios muzikos projekto „Barcode“ koncertas, kuriame pasirodys trys grupės „Random Fingers“, The Deflux“ ir „Moondust“.

„Šis klubas daugeliui atrodė kiek neįprasta vieta tokiam renginiui, tačiau „Siena“ pradėjo griauti nusistovėjusius stereotipus. Ateityje čia vyks dar ne vienas „Barcode“ koncertas“, – sakė projekto rengėjas Martynas Radzevičius.

Dvi „Sienoje“ koncertuosiančios grupės – scenos naujokai. Indie roko atstovai „Random Fingers“ tik prieš metus pradėjo groti, panašiu metu užkariauti gerbėjus ryžosi ir „The Deflux“, kurių repertuare – nuo punk iki industrial stiliaus muzikos. Alternatyvaus roko propaguotojai „Moondust“ aktyviai koncertuoja nuo 2006 metų. Koncerte daugiausia dainų bus iš debiutinio, pernai išleisto albumo „22.23“.

Kas: grupių „Random Fingers“, The Deflux“ ir „Moondust“ koncertas; Kur: naktinis klubas „Siena“ (Laisvės al. 93); Kada: vasario 11 d., penktadienis, nuo 21 val.; Kiek: 8–15 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius