Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viskas apie Kauno dramos teatro spektaklius – informaciniame terminale

90 metų veiklos jubiliejų minintis Kauno valstybinio dramos teatras gavo itin lauktą dovaną – prie teatro kasų pastatytas informacinis terminalas.
Informacinis terminalas stovi Kauno dramos teatre, prie kasų
Informacinis terminalas stovi Kauno dramos teatre, prie kasų / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

 „Esame pastebėję, kad nemaža dalis žiūrovų į spektaklius ateina pagal pažįstamų rekomendacijas. Neretai į spektaklį žmonės ateina net nepasiskaitę, apie ką jis. Dėl to būna ir nusivylimų – juk kiekvienas žiūrovas skirtingas, todėl jo įvertinimai taip pat ne vienodi“, – sakė Kauno valstybinio dramos teatro vadovas Egidijus Stancikas.

Tačiau nuo šiol tokių žiūrovų, nežinančių, į kokį spektaklį perka bilietus, turėtų sumažėti, nes Kauno dramos teatre, prie kasų, pastatytas informacinis terminalas. Jame suvesta visa informacija apie teatrą ir jame rodomus kūrinius, vykstančius kitus renginius. Todėl atėjusieji nusipirkti bilietų galės nesunkiai pasitikrinti, ar tikrai jiems galėtų būti įdomus draugų ar kolegų rekomenduotas pastatymas.

„Tai buvo labai netikėta, bet maloni dovana“, – prisipažino E.Stancikas. Pasak jo, teatras seniai svajojo apie tokį terminalą.

Informacinis terminalas Kauno dramos teatrą pasiekė prieš pat jubiliejų – sekmadienį, gruodžio 19-ąją, teatras mini savo veiklos 90-metį.

Ta proga atidengta žymiausių Kauno dramos teatre kūrusių ir tebekuriančių menininkų – aktorių, režisierių, scenografų, kompozitorių, dramaturgų – Atminties siena. Ši siena – dalis nuolatinės teatro istorijos ekspozicijos, kuri atidaryta Didžiosios salės fojė antrame aukšte. Be kitų eksponatų parodoje eksponuojamas legendinis, uždraustasis Šv. Mergelės Marijos paveikslas iš 1972 m. Jono Jurašo pastatyto spektaklio „Barbora Radvilaitė“, kurį išsaugojo pats režisierius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius