Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 05 22

„PokerStars.net“ kviečia nemokamoje atrankoje grumtis dėl vietos gyvame turnyre su Lietuvos rinktinės krepšininkais

Internetinio pokerio gigantas „PokerStars.net“ jau kelintus metus iš eilės yra Lietuvos Nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės rėmėjas. Tradicija tapo ir gyvas, kviestinis turnyras, kuriame prie stalų sėda rinktinės krepšininkai bei pokerio ir krepšinio aistruoliai. Ir dabar į jį patekti galite ir jūs!
Prie pokerio stalo
Prie pokerio stalo / Organizatorių nuotr.

Šįsyk toks turnyras įvyks Lietuvos krepšinio rinktinės treniruočių stovyklos Druskininkuose metu. Birželio 2 d. vakare krepšininkai, rinktinės darbuotojai bei jų antrosios pusės nemokamame pokerio turnyre susigrums su „PokerStars“ VIP žaidėjais ir kviestiniais svečiais.

Finalinį stalą pasiekusiems žaidėjams atiteks po puikų žetonų rinktinį ir „PokerStars.net“ kuprinę. Turnyro nugalėtojas laimės 1 050 dolerių bilietą į Pasaulio internetinio pokerio čempionatą (WCOOP), o sidabro ir bronzos laimėtojai  pelnys mažesnių įpirkų WCOOP turnyrų kvietimai.

Jūs taip pat turite šansą iškovoti vietą šiame turnyre, pabendrauti su geriausiais Lietuvos krepšininkais ir pokerio žaidėjais, pakovoti dėl puikių prizų.

Jau šį sekmadienį, gegužės 27 d. 19:00 „PokerStars.net“ kambaryje įvyks nemokamas atrankinis turnyras, kuriame be jokių apribojimų gali dalyvauti visi žaidėjai iš Lietuvos. Šios atrankos laimėtojas gaus išskirtinį kvietimą į gyvą turnyrą su krepšininkais Druskininkuose, be to geriausiųjų penketukas bus apdovanotas „PokerStars.net“ suvenyrais.

Turnyrą galite rasti „PokerStars.net“ kambario regioninių turnyrų skiltyje arba paieškoje įvedę identifikacinį numerį: 562406876. Nepraleiskite galimybės įgyvendinti kelias svajones vienu metu!

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Užsisakykite 15min naujienlaiškius