Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Užkandėlė su karamelizuotais pomidorais

Užkandėlė su karamelizuotais pomidorais
Fotolia nuotr. / Užkandėlė su karamelizuotais pomidorais
Šaltinis: Žurnalas „JI“
0
Skaitysiu vėliau
A A

200 g riebaus varškės sūrio, 6 dideli saldžiarūgščiai obuoliai, 4 šviežios morkos, indelis natūralaus skonio tepamojo varškės sūrelio, po žiupsnelį druskos ir cukraus, 4 vyšniniai pomidorai su šakelėmis, po 1,5 šaukšto sviesto ir rudojo cukraus, pagal skonį natūralaus balzaminio padažo.

Obuolius ir morkas nuplaukite, nulupkite, sutarkuokite trintuve smulkiais šiaudeliais. Sumaišykite su stambiai tarkuotu varškės sūriu ir tepamuoju varškės sūreliu. Masę pagal skonį pagardinkite žiupsneliu cukraus, pasūdykite ir išdėliokite lėkštėse. 

Paruoškite karamelizuotus pomidorus: keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite cukrų ir vis maišykite, kol pasidarys karamelinė masė. Sudėkite pomidorus ir atsargiai pavartydama, kad liktų sveiki, apie 8 min. patroškinkite ant silpnos ugnies.

Atvėsintus pomidorus dėkite į lėkštes prie užkandėlės. Šalia užvarvinkite natūralaus balzaminio padažo, uždėkite po baziliko lapelį.   

2 asmenims. Pagaminsite per 40 min. 

Žurnalas „JI“
Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
Parašykite atsiliepimą apie 15min