Reikės:
250 g miltų,
80-100 g margarino,
80-100 g cukraus,
vanilinio cukraus,
1 kiaušinio.
Vyšnių kremui:
1 stiklainio vyšnių kompoto (be kauliukų),
1 pakelio grietininio pudingo.
Gaminame:
Miltus ir margariną sukapojame, supilame plaktą kiaušinį, suberiame cukrų bei vanilinį cukrų. Užminkome tešlą ir pusvalandžiui dedame į šaldytuvą.
Uogas nusunkiame ir iš dviejų stiklinių vyšnių sunkos išverdame pudingą. Pudingą ataušiname ir išmaišome su vyšniomis.
Kepimo skardą ištepame sviestu. Sudedame tešlą, paliekant 2-3 cm užlenktus kraštus. Ant tešlos pilame vyšnių kremą.
Kepame 10 minučių iki 300 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Tada temperatūrą sumažinti iki 180 laipsnių ir kepti dar 25-30 minučių.
Pyragą patiekiame atšaldytą.
Skanaus!