-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kūčių stalui: lašiša su krevečių padažu

Siūlome pasigaminti šventiniam stalui.
Lašiša
Lašiša / Photos.com nuotr.

Jums reikės:

250 g lašišos.

Padažui: 30 g šaldytų virtų krevečių, 1/2 svogūno, 30 g sviesto, 1/2 šaukšto miltų, truputis žuvies sultinio arba vandens, druskos, žuvies prieskonių, susmulkintų krapų, 50 g sviesto žuviai kepti.

Kaip gaminti:

Lašišą, nuskuskite, nuplaukite, nusausinkite ir pabarstykite prieskoniais. Palaikykite apie 30 min. Keptuvėje su sviestu pakepkite susmulkintus svogūnus, sudėkite krevetes, įberkite prieskonių, druskos, o po kelių minučių suberkite miltus. Gerai išmaišykite. Kai miltai apkeps, supilkite sultinį arba vandenį. Padažas turi būti vidutinio tirštumo. Keptuvę nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite susmulkintus krapus. Lašišą iškepkite kitoje keptuvėje su sviestu. Patiekdami ant žuvies užspauskite citrinų sulčių, užpilkite padažo.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius