Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Lietuviškas troškinys

Troškinys
15min skaitytojos Airidos nuotr. / Troškinys
Šaltinis: Laikraštis „15 minučių“
0
Skaitysiu vėliau
A A

Reikės: 2 bulvių, morkos, 1 š. grietinės, 100 g. marinuotos kiaulienos, česnako, prieskonių pagal skonį, pusės rauginto agurko, 100 g. kopūstų.

Į čenachams skirtą indelį sudėkite marinuotą, gabaliukias pjaustytą kiaulieną, ar kitą mėsą. Ant mėsos uždėkite nedaug smulkintų morkų, kopūstų ir agurkų. Toliau dėkite smulkiai pjaustytas bulves, o ant bulvių – vėl morkas, agurkus ir kopūstus iki indo viršaus. Į indą įpilkite šiek tiek raugintų agurkų skystimo. Indelį uždarykite ir įdėkite į orkaitę. Orkaitėje geriausia kaitinti iš viršaus. Troškinkite apie valandą. Išėmus uždėkite česnakų ir grietinės, jei reikia – užbarstykite prieskonių, žalumynų. Prieš valgant išsimaišykite.

Skanaus jums linki Airida!

Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
Parašykite atsiliepimą apie 15min