Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietuviškas troškinys

Reikės: 2 bulvių, morkos, 1 š. grietinės, 100 g. marinuotos kiaulienos, česnako, prieskonių pagal skonį, pusės rauginto agurko, 100 g. kopūstų.
Troškinys
Troškinys / 15min skaitytojos Airidos nuotr.

Į čenachams skirtą indelį sudėkite marinuotą, gabaliukias pjaustytą kiaulieną, ar kitą mėsą. Ant mėsos uždėkite nedaug smulkintų morkų, kopūstų ir agurkų. Toliau dėkite smulkiai pjaustytas bulves, o ant bulvių – vėl morkas, agurkus ir kopūstus iki indo viršaus. Į indą įpilkite šiek tiek raugintų agurkų skystimo. Indelį uždarykite ir įdėkite į orkaitę. Orkaitėje geriausia kaitinti iš viršaus. Troškinkite apie valandą. Išėmus uždėkite česnakų ir grietinės, jei reikia – užbarstykite prieskonių, žalumynų. Prieš valgant išsimaišykite.

Skanaus jums linki Airida!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius