Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Šokoladiniai keksiukai „Drugeliai“

Šokoladiniai keksiukai
Skirmantės Mockevičienės nuotr. / Šokoladiniai keksiukai
Šaltinis: Laikraštis „15 minučių“
0
Skaitysiu vėliau
A A

Reikės: 125 g kambario temperatūros margarino, 100 g cukraus, 150 g miltų, 1 a. š. kepimo miltelių, 2 didelių kiaušinių, 2 š. kakavos miltelių, 25 g išlydyto juodojo šokolado.

Sviestiniam kremui:100 g kambario temperatūros sviesto, 100 g cukraus pudros, 50 g baltojo šokolado.

Margariną išsukti su cukrumi, maišant po vieną įmušti kaušinius. Supilti išlydytą šokoladą, suberti miltus, sumaišytus su kakavos ir kepimo milteliais. Dėti tešlos į keksiukų formeles ir kepti 180 laipsnių įkaitintoje temperatūroje 15-20 min. Atvėsinti.

Sviestiniam kremui sviestą išsukti su cukraus pudra, supilti išlydytą šokoladą ir gerai išplakti.

Atvėsusių keksiukų viršūnėles nupjauti aštriu peiliu ir perpjauti pusiau. Užtepti sviestinio kremo ir įkišti nupjautas viršūnėlės puseles – „sparnelius“.

Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
KALĖDINIŲ DOVANŲ GIDAS
Parašykite atsiliepimą apie 15min