-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip greitai atsikratyti nepageidaujamo pilvuko?

Dauguma žmonių nors kartą yra susimąstę apie lieknėjimą. Net ir tie, kurie turi puikią figūrą, laikas nuo laiko mano, kad reikia sumažinti pilvo arba šlaunų apimtis.
Sportuoti galima ir su mažais vaikais
Sportuoti galima ir su mažais vaikais / Flickr.com

Šia tema jaunos mamytės gali kalbėtis valandų valandas. Ne paslaptis, kad po gimdymo pilvas pakeičia savo formą. Tačiau specialistai teigia, kad nebūtina lieknintis visiems, kas nori sumažinti pilvą. Kartais ir labai liekni žmonės slepia mažą pilvuką.

Ir vis dėlto, kaip gi atsikratyti pilvo ir kiek laiko tam reikia?

Dauguma atvejų idealių formų susigrąžinti neįmanoma. Net ir liposakcija suteikia laikiną pageidaujamą rezultatą. Tačiau nereikia nusiminti ir nuleisti rankų: daug ką reiškia užsispyrimas ir valios jėga, motyvacija ir stiprus noras.

Žmonės mano, kad greitai sumažinti pilvą galima dietos pagalba. Taip, tai efektyvus būdas, tačiau reikia pasirinkti tokią dietą, kurią galėsite laikytis visą likusį gyvenimą. Kitaip tariant, jūs turite rinktis ne dietą, bet visą maitinimosi sistemą. Tik tuomet pasieksite gerų ir pastovių rezultatų.

Įprasta diena turės tik trumpalaikį poveikį. Užtenka tik kartą atsipalaiduoti ir visos prieš tai buvusios pastangos išgaruos kaip dūmas. Renkantis dietą, atkreipkite dėmesį į savo charakterį, darbo pobūdį ir individualų skonį. Kaip bebūtų gaila, vien tik dietos sumažinti apimtis tikrai neužteks.

Jei jau išsirinkote dietą, pats laikas išsivalyti žarnyną. Čia jums pagelbės įprastinė klizma. Galite žarnyną valyti ir natūraliomis priemonėmis: paimkite 100 g razinų, 50 g šaltalankių ir vandens. Į puodą įpilkite 5 stiklines vandens, sudėkite razinas ir virkite 15 min, tuomet suberkite šaltalankius ir virkite dar 15 minučių. Nuovirą nukoškite ir atvėsinkite. Gerkite pusvalandį prieš maistą po vieną šaukštą dukart per dieną. Šį nuovirą laikykite šaldytuve, jį galima gerti iki 10 dienų.

Puiki priemonė kovojant su pilvu yra fiziniai pratimai. Gaila, kad mokyklinė kūno kultūra ilgam atgraso nuo bet kokio fizinio krūvio... Tačiau būtina mokyklinė programa tik turi sudaryti įprotį sportuoti – palaikyti fizinę sveikatą ir stiprinti imunitetą.

Elementariausias pratimas, liekninantis taliją – tai lanko sukimas, talijos sukimas ir pasilenkimai į šonus. Nors šių judesių nepakanka, norint visiškai sulieknėti. Geriausia profilaktika – įsigykite abonementą į sporto klubą ir tuomet privalėsite eiti į treniruotes, nes gaila bus išleistų pinigų. Tik reguliariai sportuojant pasieksite ilgalaikių matomų rezultatų.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius