-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Priežastys juokui. Taip paprasta!

Gera nuotaika – tai laimingo ir sėkmingo gyvenimo išdava, todėl kartu su pozityviu nusiteikimu žmogus įgauna didesnes galimybes, moka save realizuoti ir stengiasi nestovėti vietoje. Nepaisant to, geros nuotaikos kartais nebūna, bet yra daugybė būdų, kaip ją susigrąžinti.
Pradėti juoktis – nėra taip sudėtinga
Pradėti juoktis – nėra taip sudėtinga / Anthony Marston, Flickr.com

Sporto treniruotės

Vienas iš efektyviausių būdų pakelti sau nuotaiką, tai sportuoti arba užsiimti fizine veikla. Jūs galite nueiti į sporto klubą, pasportuoti ant treniruoklių arba ryte pabėgioti užsidėjus ausinukus. O galite namuose atlikti generalinę tvarką arba padėti draugams remontuoti naują butą. Net ir nedidelis fizinis krūvis jus nuteiks teigiama energija ir padės kovoti su kasdieniniu stresu.

Dovanos

Bloga nuotaika – puikus būdas palepinti save ir padovanoti tai, ko dažniausiai sau neleidžiate. Nusipirkite gėlių, o gal dar vieną technikos stebuklą, arba nueikite į mėgiamo atlikėjo koncertą. Sukūrę mažytę šventę sau, pamiršite apie kasdieninius rūpesčius ir problemas, o jūsų savijauta bei nuotaika pagerės akimirksniu.

Kinas

Užteks pažiūrėti gerą filmą ir nuotaika bus puiki! Tai gali būti komedija arba melodrama, tačiau būtina sąlyga – laiminga pabaiga. Juk visi filmai perduoda nuotaiką žiūrovui. Prisiminkite, kaip sunkiai užmigote pažiūrėję siaubo filomą. Tas pats vyksta ir su komedija – tik vietoj baisių monstrų, jūsų laukia juokas ir herojų juokeliai.

Juokas

Paprasčiausias ir veiksmingiausias būdas gerai nusiteikti – tai jūsų šypsena ir juokas. Juoko metu žmogaus organizme išsiskiria laimės hormonai – endorfinai, kurie blokuoja skausmo signalų patekimą į galvos smegenis, o taip pat iššaukia pasitenkinimo ir euforijos pojūtį. Todėl, net ir tuo atveju, jei išspaudžiate iš savęs šypseną, mechanizmas vis tiek suveikia ir jūs jaučiatės žymiai geriau.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius