Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penkios labai retos dietos neeiliniams žmonėms

Norite pasijusti ypatingi? Laikykitės retos dietos, apie kurią mažai kas žino. Ir svorio numesite, ir neliūdėsite, ir tik patvirtinsite savo išskirtinumą.
Valgant spurgas taip pat galima lieknėti
Valgant spurgas taip pat galima lieknėti / Flickr.com
Temos: 1 Dieta

Šangri-La dieta

O idėja štai kokia: beskonis maistas duoda signalą smegenims, kad organizmas badauja (juk neskanus maistas yra valgomas tik tuomet, kai jaučiamas stiprus alkis. Kai nėra alkio, kas gi maitinsis neskaniu maistu?). Apie 100-400 kalorijų per dieną turi būti beskonio maisto. Gerai būtų ir bekvapio. Toks beskonis maistas gali būti aliejus, vanduo ir tirštas maistas, kurį galima valgyti tik užrietus nosį.

Beskonį maistą galima suvalgyti per kartą, arba „pasimėgaujant“ per visą dieną.  Jį reikia valgyti valandą iki normalaus valgio arba praėjus valandai. Šangri-La dietos metu reikia susilaikyti ir nuo rafinuotų ir neapdirbtų produktų. Beskoniai produktai aprūpina organizmą kalorijomis ir priverčia jį lieknėti.

Miego dieta

Šios dietos autoriai teigia, kad užtenka pakeisti miego kokybę ir režimą ir jūs pajusite, kaip tirpsta kilogramai. Garantuotas rezultatas, remiantis tyrimais – miego dietos metu galima atsikratyti nuo 1,5 iki 7,5 kg per 10 savaičių, neskaičiuojant kalorijų ir nesportuojant.

Pagal dietą reikia miegoti 7,5 valandas per parą – taip organizmas įsisavina visus 5 miego ciklus. Jei miegas sveikas, tuomet įsivyrauja grelino ir leptino hormonų pusiausvyra, kurie reguliuoja alkio jausmą ir maisto poreikį. O kad miegas būtų kokybiškas, likus 3 valandoms iki miego nereikėtų gerti gėrimų su kofeinu bei nepiktnaudžiauti alkoholiu.

Rytinė bananų dieta

Pagrindiniai principai:

  • Suvalgyti pusryčiams vieną bananą ir išgerti šilto vandens stiklinę.
  • Per dieną iki 20 val. galima valgyti viską.
  • 15 val. galima užkandžiauti.
  • Nevalgyti jokių desertų!
  • Daug ilsėtis ir gerai miegoti.

Spurgų dieta

Paprasta ir labai maloni pilvui dieta. Visos dienos metu galima valgyti tik spurgas ir gerti tik vandenį. Kokios tai bus spurgos – nesvarbu, svarbiausiai – kad jos būtų be glazūros, įdarų, nebarstytos cukraus pudra. Majamio universiteto mokslininkai testavo šią dietą ir patvirtino, kad per 3 mėnesius galima numesti 22 kilogramus! Tiesa, ši dieta gali trukti labai trumpą laiką – ir trys mėnesiai vis dėlto yra per ilgas laiko tarpas, kadangi organizmas negauna visų reikalingų maisto medžiagų.

Trijų valandų dieta

Viskas labai paprasta: valgyti reikia kas tris valandas. Pusryčiai 7 val., 10 val. – užkandžiai neviršijantys 100 kkal, pietūs – 13 val., pavakariai – 16 val., taip pat neviršijantys 100 kkal, vakarienė 19 val., o vakarui galima suvalgyti 50 kkal desertą. Tačiau paskutinis valgymas gali būti ne vėliau nei 3 valandos iki miego.

Rodos, tikrai paprasta dieta, tačiau jos laikytis gana sudėtinga, jei dirbate arba mokotės.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius