Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 05 /14:00

Egidijus Dragūnas pašiurpino Kauną: mėtė mikrofoną į publiką ir keikėsi necenzūriniais žodžiais

„Bike Show Millenium“ koncertas Kaune šeštadienio vakarą tapo skandalingu – ant scenos pasirodęs grupės „SEL“ lyderis Egidijus Dragūnas savo elgesiu nustebino net daug mačiusius.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pastaruoju metu įvairiais labdaros projektais gerą savo vardą kuriantis atlikėjas šeštadienį nesuvaldė savęs – per koncertą, kurį vedė Vytautas Šapranauskas, E.Dragūnas neparodė noro dainuoti susirinkusiai publikai. Jis garsiai pasakė riebią necenzūrinę frazę, kurios esmė – kad už pinigus padarytų bet ką, vėliau keikdamasis paniekino savo šalį, o galiausiai sudainavęs kelis dainos taktus pareiškė: „Aš jums nenoriu dainuoti šiandien čia!“

Tai sukėlė audringą minios reakciją – dauguma žiūrovų pradėjo švilpti ir šaukti paniekos šūksnius.

Po jo riebių žodžių visi į sceną mėtė, kas pakliuvo po ranka, šimtai žiūrovų perlipo per apsaugos tvoras, lupo stalus ir buvo pasiruošę jam bet ką padaryti. Nežinau, kaip man pavyko jį išsaugoti, bet aš galiu vadintis jo krikšto tėvu.E.Dragūnas, abejingai vaikščiodamas ant scenos, staiga metė į minią mikrofoną su stovu, žiūrovai stovą sugrąžino atgal, o Selas dar kartą sviedė jį į žiūrovus. Įsisiautėjusį dainininką nuo scenos išvedė pats „Bike Show Millenium“ organizatorius Julius Urbaitis.

15min.lt skaitytojai savo laiškuose, kuriuos gavo redakcija, tikina esą „pašiurpę nuo tokio Selo elgesio“. Paties E.Dragūno sekmadienį pasiekti nepavyko. Jo telefonu atsiliepęs moteriškas balsas pasakė, kad su dainininku pasikalbėti negalima ir padėjo ragelį.

Renginio „Bike Show Millenium“ organizatorius Julius Urbaitis, visų žiūrovų atsiprašydamas už E.Dragūno elgesį, 15min.lt prisipažino, kad jei ne jis – nežinia, kaip viskas būtų pasibaigę.

„Po jo riebių žodžių apie tai, kad už pinigus jis viską gali padaryti ir paniekos savo šaliai, visi į sceną mėtė, kas pakliuvo po ranka, šimtai žiūrovų perlipo per apsaugos tvoras, lupo stalus ir buvo pasiruošę jam bet ką padaryti. Nežinau, kaip man pavyko jį išsaugoti, bet aš galiu vadintis jo krikšto tėvu, – sakė renginio organizatorius, nuvedęs apsvaigusią žvaigždę nuo scenos. – Savuose renginiuose gali elgtis, kaip nori, o kitų... Iš tiesų Egidijus gimė po laiminga žvaigžde, kad po viso to liko sveikas.“

Paklaustas, ar nekilo abejonių dėl dainininko būklės prieš išleidžiant E.Dragūną ant scenos, J.Urbaitis lakoniškai atsakė, kad toks yra žvaigždžių pasaulis.

„Juk dažnai būna, kad išeina ant scenos ir gerai atidirba. Gal toks jo stilius, gal blogai jaučiasi... – svarstė J.Urbaitis. – Visas pasaulis su tuo kovoja, nes tai yra liūnas, kuris taip lengvai nieko nepaleidžia...“

„Bike Show Millenium“ organizatorius išreiškė viltį ir norą, kad grupės „SEL“ lyderis visų viešai atsiprašytų.

„Negalima spjauti į šulinį, iš kurio turėsi gerti. Žmonės pamatė, kas yra kas, o dabar turėtume suteikti šansą jam visų atsiprašyti ir reabilituotis. Egidijus Dragūnas turi visas galimybes atsiprašyti, o ar ir kaip jis tai padarys – pamatysime“, – sakė J.Urbaitis, dar kartą atsiprašydamas savo renginio žiūrovų.

Žemiau pateiktame vaizdo įraše yra necenzūrinių žodžių, todėl įspėjame, kad jį peržiūrėti gali tik žmonės, sulaukę 18 metų amžiaus.

VIDEO: SEL, Egis meta mikrofona i zmoniu minia BikeShow Millennium 2011 Kaunas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius