Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelionių įspūdžių konferencija „Atostogų Guru“ ir 15min pristato Metų keliautojų apdovanojimus

Kelionių įspūdžių konferencija „Atostogų Guru“ pernai pirmą kartą sukvietė visus kelionių entuziastus į vieną vietą, kur visą dieną buvo dalijamasi nesuvaidintais kelionių įspūdžiais. Šiemet kovo 5 d. renginys vėl lauks visų keliautojų ir atostogautojų Vilniuje, „Vilnius Tech Park“.
/ Bertos Tilmantaitės nuotr.

„Kelionių įspūdžių konferencijoje nekalbame apie įprastas „Viskas įskaičiuota“ atostogas – norėjome į keliones pažvelgti kitaip, todėl pasikvietėme žinomus keliautojus, kurie paprastai keliaudami turi konkretų tikslą – išbandyti dar neatrastą virtuvę ar geriausius pasaulio restoranus, patirti fotografijos nuotykių ar leistis į išvyką dėl muzikos,“ – pasakojo vienas iš konferencijos sumanytojų, kelionių organizatoriaus „AirGuru“ plėtros vadovas Justas Albertynas.

Pastaraisiais metais savarankiškai keliaujančių lietuvių, kuriems įspūdžiai svarbiau už komfortą ir kitus privalumus, daugėja. Todėl šiemet, organizuojant antrąją konferenciją „Atostogų Guru“, kilo mintis peržiūrėti jų sąrašą ir išrinkti tikruosius šios srities guru. Tuos keliautojus, kurie iš tikrųjų išsiskiria savo meile kelionėms ir įkvepia kitus.

„Atostogų Guru“ pristato net septynias kelionių nominacijas, tarp kurių – tiek garsūs ir visiems pažįstami vardai, tiek kai kuriems dar neatrasti keliauti įkvepiantys herojai.

Susipažinkite su šių metų nominantais ir atiduokite savo balsą!

Balsavimas vyksta iki kovo 3 d. 18 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius