-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Jacobsas nepripažįsta pralaimėjęs: „G.Golovkinui pergalę skyrė, nes jis – didesnė bokso žvaigždė“

JAV boksininkas Danielis Jacobsas įsitikinęs, kad pergalė kazachui Genadijui Golovkinui atiteko nepelnytai. Šie sportininkai šeštadienį susirėmė Niujorke ir nė vieno pralaimėjimo per karjerą nepatyręs G.Golovkinas apgynė titulus.
Danielis Jacobsas
Danielis Jacobsas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Boksas

Pergalė kazachui atiteko vieningu teisėjų sprendimu. Tai buvo pirmas kartas, kai nokautų meistrui G.Golovkinui teko kovoti visus 12 raundų.

D.Jacobsas mano, kad kovą G.Golovkinas laimėjo tik todėl, kad yra didesnė bokso žvaigždė.

„Tai yra boksas. Be abejo, jis yra didesnė žvaigždė nei aš, o jie nori surengti superkovą tarp G.Golovkino ir Canelo Alvarezo. Taigi reikėjo D.Jacobsą kažkaip praspirti“, – kalbėjo D.Jacobsas.

„Aš laimėjau šią kovą. Bent dviem raundais laimėjau šią kovą. Supratau, kad sirgaliai mano tą patį. Bet viskas, ką galėjau padaryti, tai gracingai priimti pralaimėjimą. Pasakiau jam, kad geriau jau nužudytų“.

D.Jacobsas 2011-12 metais sportinėje karjeroje buvo padaręs 19 mėnesių pertrauką, nes gydėsi retos formos kaulų vėžį. Sugrįžęs jis pasiekė 10 pergalių iš eilės, kol galiausiai pralaimėjo G.Golovkinui.

G.Golovkinas po kovos teigiamai atsiliepė apie D.Jacobsą, pavadindamas jį mėgstamiausiu savo boksininku ir stipriausiu varžovu, kokį yra sutikęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius