Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kefyras

Visos temos
Kefyras Kefyras

Kefyras – fermentuotas pieno gėrimas, kurį sugalvojo Kaukazo srities piemenys, pastebėję, kad šviežias pienas, laikomas odiniuose maišeliuose, rūgsta, ir virsta visai kitu gėrimu. Piemenys šiuos maišelius kabindavo tarpduriuose – taip praeinantys žmonės geriau suplakdavo maišelių turinį.

Blynai

Maži pasipūtėliai: blynelių su kefyru paslaptis

Mama su dukra.
Reklama

Testas. 10 klausimų apie pieną – ar teisingai atsakysite bent pusę iš jų?

Pieno produktai / R.Laužikas ir D.Mickeliūnienė
Reklama

XIX a. puoselėtos Lietuvos dvarų pienininkystės tradicijos išsaugotos iki šių dienų: ar žinote, kokia tai produkcija?

Blyneliai su obuoliais

Vos keli ingredientai ir skaniausi obuolių blynai – ant stalo

Guoda Azguridienė pasakoja apie kefyro savybes

Ekspertė atsakė, kuris naudingesnis – jogurtas ar kefyras. 2 žinomų moterų receptai

Šaltibarščiai

Atskleista tobulų šaltibarščių paslaptis: virtuvės šefas daugiausiai dėmesio siūlo skirti vienam ingredientui

Šaltibarščiai su varške

Per karščius gelbstinčios šaltos sriubos: 12 receptų birželiui

Šaltibarščiai

6 svarbūs patarimai gaminantiems šaltibarščius

Bulvių ir ridikėlių salotos

Žinomos daržovės naujai: keptų ridikėlių ir bulvių salotos su kefyro padažu

Užsisakykite 15min naujienlaiškius