-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 15

Arvydas Sabonis po filmo apie save: „Porą kartų apsiverkiau“

Kaune pirmadienį Arvydas Sabonis ir filmo apie jį kūrėjai surengė susitikimą su visuomene. Legendinis krepšininkas jau buvo filmo „Arvydas Sabonis 11. Visa galva aukščiau“ premjeroje kviestiniams svečiams gruodžio 11 d. ir pasakojo savo įspūdžius susirinkusiems kavinėje žmonėms.
Arvydas Sabonis
Arvydas Sabonis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Buvo keistoka. Man patiko, bet jau daug ko neprisimenu, išėjau toks apakęs. Buvo visokių istorijų, kurios jau buvo primirštos. Moterys verkė, aš irgi porą kartų apsiverkiau“, – atvirai apie savo įspūdžius po premjeros kalbėjo A.Sabonis.

Paklaustas, kurie epizodai jį sugraudino, atsakė: „Yra ten epizodų su vaikais, kai juos dar mažus filmuodavau. Vis planavau kada nors tas vaizdo kasetes peržiūrėti, bet neprisiruošdavau, paskui ir tokios vaizdo aparatūros neliko, o filmo kūrėjai tas kasetes panaudojo.“

Ir mano mama verkė, ir Ingrida verkė. Baisu pasidarė, galvojau, negalėsiu pro jas dabar normaliai praeiti, – šypsodamasis kalbėjo A.Sabonis.

Kai kurie filmo epizodai sugraudino ir jo artimuosius. „Ir mano mama verkė, ir Ingrida verkė. Baisu pasidarė, galvojau, negalėsiu pro jas dabar normaliai praeiti“, – šypsodamasis kalbėjo A.Sabonis, o paskutinę frazę palydėjo susirinkusiųjų juokas.

Režsierius Rimvydas Čekavičius paaiškino, kad žiūrovus graudino ne liūdni dalykai. „Tai parodo, kad pavyko atskleisti A.Sabonio vertybes, kurios ir sukėlė tokią reakciją“, – teigė režisierius. 

A.Sabonis sulaukė įvairių klausimų apie save. „Kuo būtumėte tapęs, jei nežaistumėte krepšinio?“. „Kosmonautu“, – iškart negalvodamas atsakė A.Sabonis.

Į kokį mažiausią automobilį teko įlipti? „Pirmąjį „Zaporožietį“. Ir ne vienas, o keturiese“, – tvirtino jis.

Kai kurie prisiminė ir A.Sabonio karjeros pabaigą, kai jis dar ilgokai sulaukdavo klausimų, ar visgi dar neketina išbėgti į aikštelę. Tokių interviu ir dabar galima rasti internete. „Ar daug kartų sulaukėte klausimo: Arvydai, ar dar išbėgsite į aikštelę?“, – klausė susirinkusieji. „Oi, ne vieną kartą: ir žurnalistai, ir kiti žmonės gatvėje stabdydavo klausdami, ar dar žaisiu“, – teigė A.Sabonis.

Filmo premjera kino teatruose įvyks penktadienį.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius