2015 01 13

Padėkite NBA lietuviams žaisti „Visų žvaigždžių“ rungtynėse – balsuokite

Vasario 13-15 dienomis Niujorko mieste dviejose arenose („Madison Square Garden“ Manhetene ir „Barclays Center“ Brukline) vyks NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalis, į kurio pagrindines rungtynes gali patekti ir abu Lietuvos krepšininkai.
Jonas Valančiūnas ir Donatas Motiejūnas
Jonas Valančiūnas ir Donatas Motiejūnas / „Scanpix“ nuotr.

Žinoma, sunkiau tikėtis, kad į „Visų žvaigždžių“ mačą patektų „Houston Rockets“ aukštaūgis Donatas Motiejūnas, tačiau „Toronto Raptors“ vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas yra visai netoli.

Kaip įprasta, šventinio mačo startinius penketus renka NBA sirgaliai iš viso pasaulio, balsuodami už savo mėgstamiausius žaidėjus internetu.

Balsuoti už Joną Valančiūną ir Donatą Motiejūną galima užsiregistravus NBA svetainėje arba socialiniuose tinkluose „Facebook“, „Twitter“ ir „Instagram“. Kaip tai padaryti?

Paskelbkite įrašą bet kuriame socialiniame tinkle su hashtagu #NBABALLOT bei pilnu žaidėjo vardu ir pavarde. Pavyzdžiui, savo „Facebook“ galite paskelbti žinutę: „Jonas Valanciunas, geriausias Lietuvos krepšininkas, todėl turi žaisti Visų žvaigždžių rungtynėse #NBABALLOT“. Nesvarbu, kokia kalba bus pasklebtas įrašas, svarbiausia, kad jame būtų žaidėjo vardas ir pavardė bei #NBABALLOT žyma.

SVARBU! Kito įrašo dalijimasis ar komentavimas po juo kaip balsas neįsiskaito – įrašą turite paskelbti jūs patys. Už vieną krepšininką galima balsuoti vieną kartą, tačiau vienas asmuo gali atiduoti balsą už 10 skirtingų NBA žaidėjų. Balsuoti galima iki sausio 19-osios dienos.

Pavyzdžiui, savo „Facebook“ galite paskelbti žinutę: „Jonas Valanciunas, geriausias Lietuvos krepšininkas, todėl turi žaisti Visų žvaigždžių rungtynėse #NBABALLOT“.

Pagal sausio 8 dienos rezultatus Rytų konferencijoje tarp aukštaūgių (nuo „3 numerio“ pozicijos iki „centro“) J.Valančiūnas užima 8-ąją vietą su 125 796 balsais. Pirmajame septynete yra LeBrono Jameso (971 299) ir Carmelo Anthony (456 186) pavardės, tad tarp priekinės linijos žaidėjų J.Valančiūnas yra šeštas.

Aplenkti Pau Gasolio (527 582) ar Chriso Bosho (354 609) jau turbūt nepavyks, tačiau  Kevinas Love'as (260 269), Marcinas Gortatas (155 636) ir Joakimas Noah (139 307) tikrai yra pasiekiami. 

Likusius „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvius išrinks Vakarų ir Rytų komandų treneriai. Pastarieji išrenkami pagal komandų rezultatus NBA čempionate. Pagal dabartinę situaciją Rytus treniruotų „Atlanta Hawks“ treneris Mike'as Budenholzeris, o Vakarus – „Golden State Warriors“ strategas Steve'as Kerras. Treneriai negali balsuoti už savo komandų žaidėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius