Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 03

Šaras apstulbęs po fantastiško virsmo: „Žaidėjai sureagavo neįtikėtinai“

„Barcelona“ šventė sunkią, bet charakterį demonstruojančią pergalę sekmadienio vakarą, o Šarūnas Jasikevičius buvo patenkintas po pertraukos parodytu veidu.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / „Scanpix“ nuotr.

89:74 „Barca“ nugalėjo Vitorijos „Baskonia“ krepšininkus, tačiau toli gražu ne viskas buvo rožėmis klota katalonams.

Antroje rungtynių pusėje „Barcelona“ dominavo net 50:21, nors kaip reikiant strigo iki pertraukos - po dviejų kėlinių baskai buvo priekyje 51:39.

„Po pertraukos mes pakeitėme mentalitetą ir koncentraciją. Antroje pusėje gynėmės neįtikėtinai, o svarbiausia – nepraradinėdavome kamuolio kvailai“, – sakė treneris iš Lietuvos spaudos konferencijoje.

Šaras dėstė, kad „Barcos“ prarasti kamuoliai leido „Baskonia“ ekipai „bėgti, pelnyti lengvus taškus ir pajusti pasitikėjimą“, o štai antrąjį pusę specialistas įvardino kaip tokią, kokia ji ir turėtų būti.

„Šį sezoną turime labai patyrusių žmonių. Jie suprato ir sureagavo neįtikėtinu būdu. Atrodėme kaip rimta gynybinė komanda. Kai taip giniesi, dažniausiai įmesi 26 taškais daugiau. Man labai patiko antra pusė“, – pripažino Š.Jasikevičius.

Dėkojo „Barcos“ treneris ir 5000 sirgalių namų arenoje, o galiausiai pripažino, kad Cory Higginsas, nors ir nerungtyniauja, jau gretai turėtų būti pasirengęs tą daryti.

„Mes turime keturias laisvas vietas. Mūsų štabas visada prašo žaisti kuo mažiau, jei tai įmanoma. Mes turime planą, kalbėjomės su žaidėju ir jis su viskuo sutinka. Jis puikiai dirba treniruotėse. Mūsų idėja yra būti geresniais nei pernai antroje sezono pusėje“, – aiškino strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius