Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 25

„Barcos“ prezidentas nusivylęs po finalo ketverto, bet tikėjimo Šaru neprarado

„Barcelona“ nesugebėjo po 12 metų pertraukos laimėti Eurolygos, taip nuvildama klubo prezidentą Joaną Laportą. Vis dėlto katalonas išlaiko tikėjimą Šarūnu Jasikevičiumi ir jo komanda.
Joanas Laporta ir Šarūnas Jasikevičius
Joanas Laporta ir Šarūnas Jasikevičius / „Barca Basket“ nuotr.

Katalonijos pasididžiavimas Eurolygos pusfinalyje turėjo 13 taškų persvarą, bet galiausiai nusileido Madrido „Real“ klubui 83:86.

Galiausiai, Šaro auklėtiniai užėmė trečiąją vietą, kai mače dėl jos įveikė Pirėjo „Olympiakos“ rezultatu 84:74.

„Gaila, kad nelaimėjome. Žinoma, buvome nusivylę, nes viskas nesusiklostė taip, kaip norėjome, – interviu „L'Esportiu de Catalunya“ sakė J.Laporta. – Pasiekėme finalo ketvertą, užėmėme trečią vietą nugalėję „Olympiakos“, o dabar žiūrėsime, kaip susiklostys ACB atkrintamosios. Mūsų komanda turėjo parodyti savo kokybę ir galimybes, kad taptų Eurolygos čempionais, bet nesugebėjo to padaryti. Tačiau dabar turime fokusuotis į lygą ir tik tada galėsime įvertinti sezoną.“

Pernai išrinkto klubo prezidento teigimu, daugybę sporto šakų apimančioje „Barcelona“ piramidėje krepšinis užima antrąją vietą, dėl to lūkesčiai Š.Jasikevičiaus komandai yra dideli.

Vis dėlto, nepaisant to, kad Eurolygos Šaras ir kompanija nelaimėjo antrus metus paeiliui, tikėjimo katalonas nepraranda.

„Tai antra pagal svarbą mūsų klubo sekcija. Tiek pagal biudžetą, tiek pagal istoriją, dėl to norime rezultatų. Puiku, kad patekome į finalo ketvertą, bet jis nesusiklostė taip, kaip norėjome. Bet turime tikėti komanda ir tikėti, kad laimėsime Ispanijos lygą“, – sakė J.Laporta.

„Barcelona“ Ispanijos ACB lygos ketvirtfinalį pradės penktadienį. Jame iki dviejų pergalių katalonai žais prieš Las Palmaso „Gran Canaria“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius