Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 03

Įniršis dėl pralaimėto kompiuterinio žaidimo: „Pelicans“ gynėjas sunaikino klaviatūrą

„Slam“ organizuojamoje NFL ir NBA atstovų dvikovoje žaidžiant „Call of Duty: Warzone“ žaidimą „New Orleans Pelicans“ ekipos marškinėlius vilkinčiam Joshui Hartui paprastai susitaikyti su pralaimėjimu nepavyko.
Joshas Hartas
Joshas Hartas / „Scanpix“/AP nuotr.

25-erių atakuojančio gynėjo ir lengvojo krašto pozicijose rungtyniaujantis amerikietis po pralaimėjimo nesikuklino ir tiesioginiame eteryje išliejo visą savo įniršį.

Kuomet J.Harto valdomas žmogus žaidime buvo nušautas, krepšininkas grubiai atjungė klaviatūrą nuo kompiuterio ir tėškė ją į žemę, netrukus sutrypdamas ją kojomis, o galiausiai netgi sviesdamas į kitą kambarį.

Su „Pelicans“ krepšininku turnyre dalyvavo ir daugiau gerai žinomų NBA veidų – „Utah Jazz“ bei „Chicago Bulls“ lyderiai Donovanas Mitchellas ir Zachas LaVine'as, taip pat „Golden State Warriors“ gretose puikų pirmąjį sezoną sužaidęs Ericas Paschallas bei praeityje „Žalgirio“ akiratyje buvęs Royce'as O'Nealas.

NFL garbę gynė Kyleris Murray, Jarvis Landry, Chase'as Edmondsas ir Kareemas Huntas.

J.Hartas šiame NBA sezone rinko po 10,2 taško ir 6,5 atkovoto kamuolio – tai geriausi trečius metus lygoje praleidžiančio gynėjo rodikliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius