Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 11 27

NBA žvaigždės liaupsės L.Dončičiui: „Jis dar kūdikis, bet jau žaidžia neįtikėtinai“

Įspūdingą rungtynių seriją turėjęs Luka Dončičius praėjusią naktį bent trumpam sugrįžo į realybę – slovėnas sužaidė antras nerezultatyviausias sezono rungtynes, o jo atstovaujama „Dallas Mavericks“ komanda nusileido „Los Angeles Clippers“ 99:114.
Paulas George'as prieš Luką Dončičių
Paulas George'as prieš Luką Dončičių / „Scanpix“ nuotr.

Vis dėlto po susitikimo „Clippers“ lyderis Paulas George'as neslėpė susižavėjimo jaunuoju „Mavs“ krepšininku, per ankstesnes ketverias rungtynes rinkusiu po 37 taškus, 8,5 atkovoto kamuolio ir 11,8 rezultatyvaus perdavimo.

„Luka savo komandoje padaro tiek daug. Jis kuria puolimą, renka taškus, kovoja dėl kamuolių. Jis daro tiek daug, jog žinojome, kad privalome jį išvarginti, – sakė P.George'as, pats pelnęs 26 taškus – keturiais daugiau už L.Dončičių. – Bandėme jį išvarginti puldami, o gynyboje nuolatos prie jo laikėme savo žmogų. Nedavėme jam nė vieno lengvo metimo ir visuomet keisdavomės gynyboje. Jo gynybai skyrėme visus savo savo resursus ir, manau, kad viskas pavyko neblogai.“

VIDEO: „Atsarginiai“: ant ledo likęs J.Valančiūnas, fantastiškas Luka ir blogiausi kontraktai

Vos antrąjį sezoną NBA lygoje žaidžiantis L.Dončičius jau ne tik renka įspūdingą statistiką, bet ir veda į pergales savo komandą, kuri stiprioje Vakarų konferencijoje šiuo metu rikiuojasi penkta.

P.George'as išskyrė, jog „Mavericks“ į priekį veda žaidėjas, dar turbūt pats nesuprantantis, kokiu įspūdingus dalykus išdarinėja aikštėje.

„Tai ir yra įspūdinga – jis visa tai daro nė nesuprasdamas, kaip tai ypatinga. Jis vis dar kūdikis ir vis dar auga. Manau, kad per laiką jis viską dar geriau supras, nors jau dabar Luka žaidžia neįtikėtinai. Kai jis pasieks savo karjerą, tai turėtų atrodyti išties gąsdinančiai“, – slovėną vertino šešis sykius „Visų žvaigždžių“ rungtynėse žaidęs amerikietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius