Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 15

Skandaluose skęstantis Ja Morantas sulaukė diskvalifikacijos iš NBA

Į vieną skandalą po kito brendantis Ja Morantas sulaukė NBA verdikto.
Ja Morantas
Ja Morantas / „Scanpix“/AP nuotr.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis pranešė, kad „Memphis Grizzlies“ žvaigždė diskvalifikuota aštuonerioms rungtynėms už kurias negaus atlygio.

To priežastis – „lygai žalingai elgesys“, nurodo pati NBA.

J.Morantas kovo 4-ąją savo instagrame dalinosi vaizdo įrašu, kuriame jis matomas naktiniame klube su ginklu rankose. Būtent tai buvo pagrindinė NBA atlikto tyrimo priežastis.

Vėliau viešojoje erdvėje pasirodė ir daugiau J.Moranto linksmybių detalių – jaunasis „grizlis“ striptizo klube Denveryje išleido tūkstančius dolerių bei mėgavosi alkoholiu ir šokėjų draugija.

Kiek anksčiau 23-ejų krepšininkas įsivėlė ir į dar kelis skandalus. Vasarą jis tariamai sumušė 17-metį paauglį, o vėliau grasino ginklu apsaugos darbuotojui, kuris įsivėlė į konfliktą su jo mama.

Pastarąsias rungtynes J.Morantas žaidė dar kovo 3-ąją, o nuo tada buvo atribotas nuo komandos. Jo penkerios jau praleistos rungtynės įsiskaičiuos į NBA skirtą diskvalifikaciją, tad J.Morantas be krepšinio turės praleisti dar tris mačus.

Ant parketo įžaidėjas turėtų grįžti kovo 20 dieną akistatoje su „Dallas Mavericks“.

„Scanpix“/AP nuotr./Ja Morantas
„Scanpix“/AP nuotr./Ja Morantas

J.Morantas prieš lygai paskelbiant apie bausmę trečiadienį susitiko su NBA komisaru Adamu Silveriu, su kuriuo aptarė susiklosčiusią situaciją. Prieš tai jis lankėsi konsultaciniame centre Floridoje.

Ketvirtą sezoną NBA lygoje rungtyniaujantis krepšininkas šį sezoną pelno po 27,1 taško, atkovoja po 6 kamuolius ir atlieka po 8,2 rezultatyvaus perdavimo. „Grizzlies“ Vakarų konferencijoje žengia antroje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius