Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 09

Šventė be pagirių: po „All-Star“ renginio – nulis koronaviruso atvejų

Po NBA „All-Star“ renginio neužfiksuotas nė vienas COVID-19 atvejis, pranešė pati lyga.

Teigiama, kad po Atlantoje vykusios šventės visų žaidėjų, trenerių ir teisėjų koronaviruso testų atsakymai buvo neigiami.

Tarp neigiamų rezultatų sulaukusių žaidėjų yra ir „Philadelphia 76ers“ žvaigždės Joelis Embiidas bei Benas Simmonsas, kurie buvo priversti palikti Atlantą prieš pat „All-Star“ rungtynes dėl kontakto su COVID-19 užsikrėtusiu kirpėju dar Filadelfijoje.

Laimei, nė vienas iš „Sixers“ žaidėjų viruso iš juos kirpusio žmogaus neperėmė.

Tiesa, vis dar neaišku, ar J.Embiidas ir B.Simmonsas galės rungtyniauti ketvirtadienį, kai jų komanda pratęs NBA sezoną Čikagoje.

„Scanpix“ nuotr./Joelis Embiidas (kairėje) ir Benas Simmonsas
„Scanpix“ nuotr./Joelis Embiidas (kairėje) ir Benas Simmonsas

Primename, kad „All-Star“ savaitgalis šį sezoną sulaukė itin nevienareikšmiškų atsiliepimų. Daugelis žaidėjų, tarp jų – ir ryškiausia NBA žvaigždė LeBronas Jamesas skeptiškai žvelgė į NBA ketinimus surengti šventę pandemijos akivaizdoje.

Vis dėlto NBA komisaras Adamas Silveris tikino, kad krepšininkų ir kitų asmenų saugumu Atlantoje bus pasirūpinta, o savo žodį jis ištesėjo.

„Dėkojame visiems, kurie prie to prisidėjo, ir žaidėjams, kurie atvyko ir dalyvavo bei žaidė šiame renginyje. Visada po tokių sprendimų yra įvairių atsiliepimų, bet vos vyrukai čia atvyksta, jie yra dėkingi už tokią galimybę“, – po „All-Star“ renginio sakė „Phoenix Suns“ įžaidėjas ir NBA žaidėjų asociacijos (NBPA) prezidentas Chrisas Paulas.

Primename, kad Atlantoje vykusiame renginyje dalyvavo ir lietuvis Domantas Sabonis. Jis nugalėjo NBA įgūdžių konkurse, o „All-Star“ rungtynėse pelnė 2 taškus bei šventė pergalę kartu su kitais LeBrono Jameso surinktos komandos nariais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius