-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2024.01.09

Nacionaliniai atsakingo verslo apdovanojimai – išrinkite „Metų bendruomeniškiausią įmonę 2023“ (mažų įmonių kategorija)

UAB „DSP Plius“
1 UAB „DSP Plius“

Už iniciatyvų, stiprinančių žmonių su negalia bendruomenę, įgyvendinimą

UAB „DSP Plius“ aktyviai siekia įtraukti žmones, turinčius negalią, į visuomenę – atvirą darbo rinką, socialinius projektus ir bendruomenės veiklas. Daugiau nei 6 metus bendradarbiauja su VšĮ Valakupių reabilitacijos centru. 

Įmonė didina savo verslo socialinę atsakomybę, įdarbina žmones su negalia, dalijasi gerąja praktika. Bendrovės darbuotojai 2023 m. savo patirtį skleidė informaciniame–motyvaciniame renginyje Telšiuose, skirtame specialiųjų ugdymo poreikių turintiems mokiniams ir jų tėvams: „Kaip nesuklysti renkantis profesiją“. Dalyvavo DUOday iniciatyvoje, kartu su socialiniais partneriais organizavo konferenciją „Darbuotojas su negalia: (ne)norma 2023“. UAB „DSP Plius“ biure rengiamos socialinės dirbtuvės žmonėms su įvairiomis negaliomis. Šie žmonės įtraukiami į įmonės organizuojamus renginius, konferencijas. 

Bendrovės noriai dalyvauja Lietuvos Raudonojo Kryžiaus savanoriškoje veikloje, „Darom“ iniciatyvoje, rūšiuoja šiukšles – „0 šiukšlių po stalu“. Kasmet paruošia keletą praktikantų, skaito paskaitas mokslo įstaigose, taip pat teikia paramą įvairioms įstaigoms ir organizuoja nemokamas darbo saugos ir aplinkosaugos konferencijas visuomenei.

Balsų: 160 / 38%
Balsų: 160 / 38%
UAB „Draugas draugui“
2 UAB „Draugas draugui“

Už paramą bendruomenėms, žmonių telkimą dalintis savo laiku ir gerumu

Bendrovė „Draugas draugui“ per penkerius gyvavimo metus nuveikė daug reikšmingų darbų taikydama socialinės atsakomybės principus. 

Pagrindinė įmonės misija – sutapatinti davimo ir gavimo džiaugsmą. Jos vedina įmonė įgyvendina įvairias socialines veiklas:

  • Teikė pagalbą vaikų globos namų auklėtiniams – 2023 m. VšĮ „Gyvenam“ skirta 10 tūkst. eurų parama;

  • Skyrė paramą Dauno sindromo ir jų globėjų asociacijos vaikams bei šeimoms – 2023 m. asociacijai suteikta 8 tūkst. eurų parama;

  • Padėjo nepasiturinčioms šeimoms – teikė paramą „Maisto bankui“, projekto ,,Šypsenų dėžutė“ įgyvendinimui.

Įmonė aktyviai telkia žmones dalintis savo laiku ir gerumu, keisti aplinką ir visuomenę. Bendrovės „Draugas draugui“ parduotuvėje organizuojamos įvairios savanorystės veiklos, skatinančios bendruomeniškumo ir tvarumo ugdymą. Įmonė didina tvarumo tradicijų puoselėjimą aukojant švarius ir tvarkingus daiktus bei dosnumu kuriant darnią ir tvarią visuomenę.

Balsų: 259 / 62%
Balsų: 259 / 62%
Viso balsavo: 419

Ar švenčiate Kovo 8-ąją?

2024.03.08
Balsavo: 6151

Geriausias spalvinis sprendimas

2024.03.01
Balsavo: 430

Ar palaikote ūkininkų protestus?

2024.01.23
Balsavo: 6841
Užsisakykite 15min naujienlaiškius