-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 13

„Red Bull Solo Q“ finalinis turnyras: dalyviai ir tiesioginė transliacija

Jau šį sekmadienį įvyks „Red Bull“ organizuojamas „League of Legends“ turnyras „Red Bull Solo Q“, kuriame susirungs aštuoni gerai žinomi žaidėjai iš Lietuvos.
„Red Bull Solo Q“
„Red Bull Solo Q“

„Red Bull Solo Q“ tradicinį „League of Legends“ mačą pasuka netradiciniu kampu. Užuot žaidę komandomis, čia žaidėjai kovoja vienas prieš vieną! Laimi pirmasis iš jų, pasiekęs First Blood!, sunaikinęs oponento bokštą ar surinkęs 100 minion’ų.

Iš viso finaliniame turnyre vienas prieš vieną žais aštuoni pajėgūs lietuviai, įskaitant „Fnatic“ žaidusį Giedrių „DoubleG“ Dagį, Saulių „Saulių“ Lukošių, Arną „Arnax“ Stepanauską ir kt.

Trumpus visų dalyvių CV su įdomiais karjeros faktais rasite žemiau pateiktoje galerijoje.

Dalis šių žaidėjų patenka ir į 15min sudarytą geriausių Lietuvos „League of Legends“ žaidėjų sąrašą, tad kova žada būti išties intriguojanti.

„Red Bull Solo Q“ turnyro prizininkams bus garantuota ne tik šlovė, bet ir piniginia prizai. Pirmajai vietai atiteks 500, antrai – 300, trečiai – 150 eurų.

Finalų kovas nuo 13:30 val. kviečiame stebėti 15min „Facebook“ paskyroje, šioje naujienoje ir „Esporto namų“ „Twitch“ kanale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius