Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Be lyderio likę „Natus Vincere“ iškrito iš „IEM Sydney“

Justino „jL“ Lekavičiaus atstovaujama „Natus Vincere“ komanda CS2 erą pradėjo „Intel Extreme Masters“ čempionate Sidnėjuje, Australijoje.
„jL“ Sidnėjuje
„jL“ Sidnėjuje / HLTV nuotr.

Priežastys kodėl Ukrainos esporto organizacijos lyderis Oleksandras „s1mple“ Kostylievas nusprendė nedalyvauti turnyre Sidnėjuje neatskleidžiamas. Jo rolę su „AWP“ snaiperio ginklu užėmė lietuvis „jL“.

„S1mple“ ekipoje pakeitė komandos treneris Andrey „B1ad3“ Gorodenskiy, kuris tapo vieninteliu „Counter-Strike“ žaidėju, žaidusių visas šios šaudyklės versijas „LAN“ turnyruose.

"Blast" nuotr./Oleksandras „s1mple“ Kostylievas
"Blast" nuotr./Oleksandras „s1mple“ Kostylievas

„NAVI“ turnyre startavo pergale, o „jL“ buvo būtent tas, kuris timptelėjo savo komandą į priekį reikiamu metu. Justinas ne tik nušovė 30 priešininkų, bet ir puikiai pasirodė tiek su „AWP“ ginklu, tiek su „deagle“, kuomet situacijoje du prieš tris lietuvis tiesioginiais šūviais į galvas nukovė savo buvusius komandos draugus iš „Apeks“.

Tiesa, antroji kova buvo pralaimėta „MOUZ“ kolektyvui 1-2. Čia stipriai pasijautė penketuko nesusižaidimas ir teko pripažinti Vokietijos esporto organizacijos komandos pranašumą.

Tokiu pačiu rezultatu „jL“ ir kompanija nusileido ir eliminacijos mače prieš „FaZe Clan“. Tai reiškė, jog „NAVI“ kraunasi lagaminus ir yra išmesti iš tolimesnės „IEM Sydney“ trofėjaus kovos.

HLTV nuotr./„B1ad3“
HLTV nuotr./„B1ad3“

A grupėje, kurioje ir žaidė lietuvio ekipa, gan netikėtai į kitą etapą kelią prasiskynė rusai „BetBoom“, kurie turnyro eigoje nugalėjo abejus Pasaulio čempionato „Blast.tv Paris Major“ finalininkus „Vitality“ ir „GamerLegion“. Su šiuo penketuku finaliniame grupės mače susikaus prieš tai minėti „MOUZ“.

B grupėje puikiai pasirodė tarptautiniai kolektyvai „G2 Esports“ ir „ENCE“. Abi šios ekipos tęs kovą atkrintamosiose. Tuo tarpu dėl paskutinių kelialapių į „play-off“ A grupėje kausis „GamerLegion“ prieš „FaZe“, na o B grupės paskutinės ekipos paaiškės po „Complexity“ ir „Cloud9“, bei „Fnatic“ ir „Monte“ susitikimų.

Primename, jog „Intel Extreme Masters Sydney“ tapo pirmuoju CS2 turnyru, o čia kovojama dėl 250-ies tūkstančių JAV dolerių prizinio fondo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius