Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Lenovo Legion 5“ – geri nešiojamieji kompiuteriai žaidimams už patrauklią kainą

Dauguma kompiuterių gamintojų savo nešiojamiems kompiuteriams renkasi „Intel“ ar AMD procesorius. Šiuo keliu su „Legion 5“ pagaliau pasuko ir „Lenovo“. Nors ir atrodo ganėtinai paprastai, tai vis tiek yra patrauklus kompiuteris, vertas nebūtinai tik kompiuterinių žaidimų mėgėjų dėmesio.
„Lenovo Legion 5“ kompiuteris
„Lenovo Legion 5“ kompiuteris

Iš esmės „Legion 5i“ yra „Legion Y540“ ainis. Raidė „i“ „Legion 5i“ pavadinime reiškia įtrauktą „Intel“ procesorių, tačiau kompiuteris gali būti parduodamas ir su kitais, pavyzdžiui, AMD „Ryzen 5“ ar „7 4000“ procesoriais.

Būtent kompiuterio vidus ir yra tai, ką „Lenovo“ labiausiai pakeitė naujausiame savo gaminyje. Į „Legion 5i“ įtrauktas 10 kartos „Inter Core i5“ ir „i7 H“ serijos procesoriai, taip pat visos konfigūracijos pasižymi „Nvidia“ grafikos kortelėmis.

„Legion 5“ kompiuterių kainos prasideda nuo kiek daugiau nei 1100 eurų. Revoliucinė ADM 7nm „Zen 2“ branduolių sistema suteikia unikalų gebėjimą padidinti greitį bei našumą atliekant net daugiafunkcines užduotis bei užtikrinant sklandų didelio darbo krūvio įveikimą.

„Legion 5i“ pasižymi ir 1080 p IPS monitoriumi, kurio vaizdas atsinaujina 124 Hz dažniu, tad jeigu planuojate žaisti žaidimus, reikalaujančius 60 FPS dažnio, apie šį kompiuterį tikrai verta pamąstyti.

„Lenovo Legion 5“ kompiuteris
„Lenovo Legion 5“ kompiuteris

Naujoji versija taip pat šiek tiek pakeitė ir jutiklinį kilimėlį, nes „Lenovo“ iš jo pašalino klavišus. Dėl to automatiškai padidėjo žymeklio judėjimo amplitudė.

Prie kompiuterio privalumų dar galima pridėti ir tai, jog klaviatūra beveik visose versijose atrodo itin gražiai, pats „Legion 5i“ turėtų puikiai veikti net vienu metu veikiant krūvom aplikacijų bei užtikrinti solidų vaizdą žaidžiant 60 FPS žaidimus. Be to, kompiuteri turi aušinimo sistemą, kuri išsklaido šilumą per dviejų kanalų mechanizmą, padarytą iš 67 skystųjų kristalų, padengtų polimerais.

Tuo tarpu prie didesnių minusų galima priskirti tai, jog kompiuteris neturi SD kortelės skaitytuvo, „Thunderbolt“ jungties. Taip pat kompiuteryje esanti kamera galėtų būti ir geresnės kokybės, tačiau už tokią kainą „Legion 5i“ vis tiek yra labai patrauklus nešiojamas kompiuteris žaidimams.

„Lenovo Legion 5“ kompiuterį galite rasti paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius